1. Home
  2. /
  3. Bellyboats

Bellyboats

Alleen de beste kwaliteit bellyboats vind je bij Tom-Cat.nl. Wij hebben de beste bellyboats in ons assortiment. Geschikt voor de meerval visserij. Vis vanaf het water  middels verticalen op de meerval met de bellyboat. Of gebruik de bellyboat voor het plaatsen van het aas bij het vissen vanaf de kant, beter bekend als afspannen. Nooit meer een trailerhelling nodig met de bellyboat. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Tom-Cat.nl al jaren expert in bellyboats

Waar we met Tom-Cat.nl de meervalvissers vanaf het vroege begin al hielpen, waren er in die tijd ook al een aantal nu zeer bekende bellyboaters bij ons kind aan huis. Wij zaten en zitten dan ook middenin de bellyboat revolutie. Uiteindelijk is Nederland natuurlijk bij uitstek een heerlijk bellyboat land. En dat wordt alleen maar beter. De bellyboat stelt je in staat om snel even te pakken en een paar uurtjes het water op te gaan. Waar dat met een boot veel lastiger is, dat kost simpelweg meer tijd. In die paar uurtjes kun je door de wendbaarheid ook nog veel meer stekken afvissen. Geniaal.

Meervallen vanuit de bellyboat

Zoals gezegd is de meerval bij uitstek perfect te bevissen met de bellyboat. De sport is daarmee alleen maar gaver geworden. Heb je een grote meerval aan de lijn? Dan neemt deze je op sleeptouw. Vet toch? Doordat je nu met een bellyboat snel het water op kunt, heb je meer vistijd over. Zo zullen automatisch al de vangsten omhoog gaan. Belangrijker: Je kunt veel meer stealth de vissen benaderen en pelagisch aanvissen. En je zit dichter op de actie!

Totale bellyboat sets

Een totale bellyboat set is het makkelijkst om aan te schaffen: Je kunt direct het water op. Hiermee is de bellyboat al geplakt en zit er bijvoorbeeld al een motortje bij. Zo kun je ook makkelijker de stromingen trotseren! Heerlijk voor als je nooit meer wil traileren, dat je simpelweg gewoon even de belly achterin gooit en na de sessie de complete set weer in de auto legt.

Pure kwaliteit en veiligheid 100% bellyboats geschikt voor het vissen op meerval

Je vindt hier alleen maar Bellyboats die ook echt geschikt zijn voor het meervalvissen. Dus niet de belly's die je er eventueel voor zou kunnen gebruiken, nee - deze zijn als beste geschikt voor het meervallen. Veel partijen zullen nog veel meer verschillende belly's aanbieden, echter vinden we dat onverantwoord.

MadCat Bellyboats

Bij Tom-Cat.nl hebben we altijd de nieuwste MadCat belly's op voorraad. De nieuwste MadCat belly's zijn ook al float-plus ready. Onmisbaar dus! Hiermee heb je er een bellyboat bij met een draaggewicht tot 180kg!

Float Plus Bellyboats

Wij zijn als Tom-Cat.nl dealer van Float Plus. Hiermee zijn de Float Plus belly's vanuit ons altijd leverbaar! Met de Float Plus zit de motor onder de bellyboat, wat een totaal betere wendbaarheid geeft. Zo manoeuvreer je weer makkelijk boven een meerval. Dit is een revolutionair systeem!

Veilig en vertrouwd je bellyboat kopen

Bij Tom-Cat.nl hebben we alleen de allerbeste kwaliteit bellyboats te koop. Veiligheid en kwaliteit voorop. Hier kun je dan ook de service verwachten wanneer er iets aan de hand is met je aankoop. Dat is waar we als Tom-Cat voor staan!

Veilig bellyboaten

Denk bij het bellyboaten om je veiligheid! Nooit de vaargeul in, altijd een reddingsvest en zorg er voor dat je zichtbaar bent in het donker. En bovenal: Ga NOOIT alleen. Altijd minimaal in koppels. Helemaal met het vissen op meerval, je weet niet wat bij - straks is het het nieuw Nederlandse record. Dan kun je wel hulp gebruiken.

12bb.eu Bellyboats

Wij zijn als Tom-Cat.nl een van de weinige dealers van 12bb.eu in Europa met bellyboats en alle toebehoren. Hiermee hebben we dan qua aanbod in bellyboats ook een unieke positie in de markt. Hiermee wordt maatwerk in bellyboats mogelijk! Flippers of zwemvliezen voor de bellyboat vind je hier. Motoren voor de bellyboat vind je hier.

Merken

Menu