1. Home
  2. /
  3. Bellyboats
  4. /
  5. Bellyboten

Bellyboten

Bellyboten voor de meerval visserij koop je hier. De beste bellyboten geschikt voor de meerval visserij vind je bij Tom-Cat.nl – Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Bellyboat met elektromotor

Bij Tom-Cat.nl vind je alleen de in praktijk geteste bellyboats, inclusief de beste elektromotor. Als je het water op gaat met een bellyboat wil je je veilig voelen, in een uitvoerig geteste belly. Evenzo wanneer je de rivieren op gaat met sterkere stroming - dan wil je een motor achter je bellyboat hebben die betrouwbaar is met voldoende vermogen om te kunnen manouvreren. Bijvoorbeeld wanneer er veel scheepvaart is. Wij leveren de allerbeste Black Cat en Rhino motoren voor bij de Bellyboat! Deze vind je hier.

Float Plus bellyboats

Tom-Cat.nl is trotste dealer van Float Plus. Float plus is een vooruitstrevend merk binnen de bellyboats met een sterke focus op kwaliteit en gebruiksgemak voor jou als meervalvisser. De Float Plus 1 bellyboat is dan ook uitermate geschikt voor meervalvissers! Het float plus systeem, wat onder je bellyboat geplaatst wordt, is uniek in zijn soort. Als enige systeem drijft deze je belly van onder aan, in plaats van achter. Hiermee wordt je bellyboot super wendbaar en stabiel. Een revolutionair systeem! Pure kwaliteit en service die er bij komt. Wat wil je nog meer? [embed]https://www.youtube.com/watch?v=boUB70MUXCE&ab_channel=FloatPlus[/embed]

MadCat Bellyboats

Als meervalspecialist kunnen de MadCat Bellyboats natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. MadCat is hierin al vroeg begonnen met het ontwikkelen van een stabiele en veilige bellyboot voor het meervallen. Zo is sinds kort de nog stabielere en net wat grotere belly van MadCat op de markt, float plus ready!

Zeck Bellyboats

Zeck heeft als puur kwaliteitsmerk een aantal verschillende belly's in de markt. Allen staan ze bekend om dus kwaliteit, maar ook veiligheid en functionaliteit. Met de verschillende bellyboten die Zeck nu in de markt heeft hoef je, wanneer je je eigen belly wil plakken en voorzien van alle hulpmiddelen, nooit onnodige dingen aan te schaffen. Wel zo prettig en doordacht van Zeck!

Bellyboten van Black Cat en een complete set

Black-Cat kent als merk een bellyboat welke ook meteen als totale set te koop is. De BC 2400 is een van de weinige motoren voor Belly's. Van Black-Cat dus. Welke naadloos aansluit op de bellyboot die ze hebben. Kant en klaar om het water op te gaan!

Merken

Menu