1. Home
  2. /
  3. Bellyboats
  4. /
  5. Bellyboten
  6. /
  7. 12BB _ Belly Boat – Type JUMBO-S NP met opblaasbare zitting&bodem

12BB _ Belly Boat – Type JUMBO-S NP met opblaasbare zitting&bodem

534,99
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

12BB Belly Boat, type JUMBO NP is een “Semi Large Edition” “Customized” high end Belly Boat en daar mee een enorm stevige en stabiele belly boat gemaakt van sterk PVC met een materiaaldikte van 1,2 mm. De Belly Boat is voorzien van een opblaasbare zitting en een extra opblaasbare bodem voor een hoge stevige zit. Hierdoor is de BB ook bij koud weer en onder de zwaarste omstandigheden zeer goed te gebruiken. Deze Belly Boat is uitgevoerd in een extra groot formaat speciaal voor grootwater en/of zwaardere personen of voor extra uitrusting (bagage, elektromotor, hoge capaciteit accu, etc).

Verder is de Belly Boat voorzien van twee opbergtassen op de beide tubes met 4 buckles per tas en een bagage net achter de zitting.
De boot is opblaasbaar via 3 luchtkamers (twee in de tubes 1 in de boeg, en voorzien van veiligheidsventielen. De zitting is voorzien van 2 afzonderlijke kamers en bodem heeft eveneens een eigen ventiel, waardoor de BB uiteindelijk is uitgerust met 6 luchtkamers voor extra veiligheid.
Draagkracht van de 12BB.eu Belly Boten is de hoogste van de momenteel op de markt verkrijgbare dubbel V-vorm Belly Boten. De draagkracht van de 12BB, type JUMBO-S bedraagt meer dan 250KG. (Test uitgevoerd tot slechts 250KG).

De D-ringen zijn goed vastgezet met extra patches, de einde van de tubes zijn bolvormig en verstevigd met een dikke rubber patch, waardoor de BB goed rechtop te zetten is zonder kans op beschadiging en de gehele boot is voorzien van een extra stootrand geheel rondom EN aan de onderzijde van de tubes (extra brede).

Kleur 12BB Belly Boat, type JUMBO_S NP – Zwart
Afmeting Belly Boat – ca. 190×120 cm
Tube diameter: 35 cm
Breedte Zitting: 52 cm / Diepte zitting: 50 cm / Hoogte Rugleuning 55 cm
Gewicht – 14.50 KG

BB wordt geleverd incl. pomp met speciaal vulventiel, bagagenet, draagbanden, 2 floattube tassen, 3 handvaten (midden tube en boeg), reparatieset en draagtas.
Incl. opblaasbare bodem en zitting.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “12BB _ Belly Boat – Type JUMBO-S NP met opblaasbare zitting&bodem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu