1. Home
  2. /
  3. Bellyboats
  4. /
  5. Flippers

Flippers

Meerval bellyboot flippers vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van flippers en zwemvliezen geschikt voor de bellyboats. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Lange flippers en zwemvliezen

Voor het bellyboaten kun je de voorkeur hebben voor lange flippers, om echt de afstanden mee te maken. Bijvoorbeeld als je niet de voortstuwing hebt van een bellyboat elektromotor. Dan zijn de MacFishing longfins extra handig, uitermate geschikt voor de langere afstanden. Evenals de Zeck longfins en de Mad-Cat flippers.

Korte flippers / zwemvliezen

Korte flippers of zwemvliezen zijn handig als je ze alleen maar nodig hebt voor het sturen. De Short Fins van Mac Fishing zijn hier perfect voor. Hiermee kun je net makkelijker manoeuvreren tijdens het belly'en. Lange afstanden mee maken is minder aangenaam. Korte flippers kunnen ook de uitkomst zijn wanneer de belasting op de knieën te hoog is. Zo kun je de weerstand wat verlagen in het water en  langzaam wennen wordt zo ook makkelijker.

Merken

Menu