1. Home
  2. /
  3. Meerval-aas
  4. /
  5. Flavours

Flavours

Flavours voor het vissen op meerval vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het meest complete assortiment aan flavours en additieven geschikt voor de meerval visserij. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Geursprays voor aas

Geursprays of flavours om op je aas te spuiten om het onweerstaanbaar te maken voor meerval. Je spuit deze sprays op je aas. Alle sprays blijven onwijs goed zitten zodat het zo lang mogelijk de enorme extra aantrekkingskracht creëert. Je kunt het op shads spuiten, je aasvis of je tros dauwwormen. Wanneer je met andere aassoorten vist is dat natuurlijk ook mogelijk. Een van de beste manieren om dit te gebruiken is in combinatie met sponge-lead. Deze nemen het extra goed op - voor maximaal resultaat.

Waarom flavours en dips gebruiken voor het vissen op meerval?

Omdat meerval dusdanig sterk moet vertrouwen op de zintuigen zoals de reuk (ze worden niet voor niets de zwemmende tong genoemd, lees het in dit artikel: ''Meerval'') - kan het toevoegen van extra geur de twijfel bij een meerval wegnemen. Aangezien je natuurlijk zo effectief mogelijk met je vistijd om wil gaan is het een makkelijk mogelijkheid om meer kans te maken op het vangen van meerval.  

Merken

Menu