1. Home
  2. /
  3. Meerval-aas
  4. /
  5. Kunstaas

Kunstaas

Het meest uitgebreide assortiment kunstaas voor het meervalvissen vind je hier. Het vissen op meerval met kunstaas is nog altijd zeer effectief. Vanaf de kant, in het bijzonder bij hoog water wat het makkelijker maakt, of vanuit de (belly) boot. Een prachtige actieve manier van vissen op meerval. Goed vertrouwen krijgen in je eigen assortiment kunstaas is daarbij belangrijk. Voor het vissen met Softbaits, Pluggen, Jigs of Teasers is een wat breder assortiment dan ook zeer welkom! Of ga jij voor de meest spectaculaire aanbeet met Whopper Ploppers? Geluid bij het betreden van water met het kunstaas en de waterverplaatsing bij het inhalen bepalen uiteindelijk het succes; met daarbij kleurstellingen (licht vs donker etc.).

Duurzaam kunstaas voor Meerval

Tom-Cat.nl zal steeds meer inzetten op duurzaam kunstaas voor het meervalvissen. Om de hoeveelheid schadelijk plastic en lood terug te dringen. We zien graag dat we over meerdere jaren nog steeds in de prachtige natuur onze hobby kunnen beoefenen. Binnen de softbaits is al een grote range non-toxic te vinden. Vanuit Uni-Cat komt daar steeds meer bij.

Uitgebreid assortiment aan softbaits

Tom-Cat.nl heeft verreweg het grootste assortiment aan softbaits voor het meervalvissen. Daarbij moet je denken aan de Shads, V-tails, Twisters en alles wat daar uit voortkomt of er op lijkt. De softbaits zijn met diverse mogelijkheden te vissen. Dus werpen, of verticalend. Perfect voor wanneer je op pad gaat en nieuwe wateren gaat ontdekken - of je de beste manier uitzoekt voor je eigen vanglocaties. Snoeken zullen deze softbaits ook niet makkelijk kunnen weerstaan, met name de grotere. Altijd leuk!

Pluggen speciaal voor het vissen op meerval

Het vissen met pluggen op meerval is nog altijd mega spannend. Wanneer komt de klap?! De pluggen moeten ook veel kabaal maken; bij het vallen op het water maar ook bij het binnenhalen. Zorg er voor dat het werpgewicht van je meerval-spinhengel past bij je kunstaas, en dat je het de dag vol kunt houden. Voor het verticalen zijn er de verti-jigs. Bijvoorbeeld de Verti-jig van uni-cat; ook nog eens duurzaam. Geen lood gebruikt en enorme waterverplaatsing.

Spinnerbaits en meerval lepels

Tom-Cat.nl heeft het grootste assortiment spinnerbaits en lepels, speciaal voor het meervalvissen. De lepels en spinners hebben de enorme vangkracht allang bewezen. De lepels verplaatsen veel water, zowel bij het landen op het water - als tijdens het binnenhalen. Een prachtige bijna oldskool methode te noemen, perfect om dressuur te doorbreken door de verschillende technieken waarmee je ze binnenhaalt! Laat je ze aan de oppervlakte, op half water of al dwarrelend naar je toe komen?

Teasers voor het verticalen op meerval

Verticalen op meerval met kwakhout een grote tros dauwwormen onder een teaser is nog altijd een van de meest populaire methoden om de meerval te verleiden tot een heftige aanbeet. De teasers zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk om het gewicht in combinatie met de stroming goed af te stemmen zodat deze in beeld blijft van je visvinder.

Merken

Menu