Teasers

Het allerbeste en meest uitgebreid assortiment Teasers, Clonk Teasers en disk teasers voor het vissen op meerval vind je hier, bij Tom-Cat.nl. Scherpe prijzen – vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt ✅!

Disk teasers & Silent teasers

Disk teasers van Zeck of silent teasers MadCat vind je hier. Deze twee uitvoeringen van de teasers zorgen door de rubberen rand voor een snelle waterverplaatsing, wat de trillingen van een ontsnappende vis nabootsen. Ze zijn beide snel in positie te brengen boven de meerval of binnen de cone. Meestal gebruik je de disk teasers en silent teasers in combinatie met een dikke tros dauwpieren. De disk teasers van Zeck kunnen ook gebruikt worden in de gesloten periode. Voor de zekerheid de rubberen ring er vanaf halen - dan werkt het perfect, is alleen de waterverplaatsing wat minder. Lees het hier in de blog over het gebruik van teasers en wormen in de gesloten tijd.

Clonk teasers

Zo zijn er ook vele maten, gewichten en kleuren te vinden in de Clonk Teasers of de A-static clonk teasers (specifiek van MadCat). Dit zijn de clonk teasers met slierten en kraaltjes om meer lawaai en volume te creëren tijdens het verticalen. Vaak gebruik je dit, net als met alle teasers - met kwakhout. Afhankelijk van de reacties van de meerval op het kwakhout. Zeck heeft de clonk teasers dan ook toepasselijk de rattle teasers genoemd. Hier hebben ze zelfs nog 4 glasratels in de kop gedaan, waardoor het nog meer lawaai maakt onderwater.

Real Worm teasers

De real worm teasers van Black Cat gedragen zich onderwater als een echte tros met wormen. Super levendig. Helemaal in een beetje stroming. De tentakels zijn uiterst elastisch maar super slijtvast. De tentakels van deze real worm teasers zijn te besprayen met extra geurstoffen. Deze worden goed opgenomen. Zo heb je voor het vissen met wormen hiermee de perfecte teaser!

Merken

Menu