Dauwwormen

Dauwwormen voor het vissen op Meerval (en natuurlijk breder te gebruiken voor de visserij). Deze dauwwormen zijn van superieure kwaliteit; van de beste leverancier! Opgezet door één van de beste meervalvissers van NL. Kortom; betere dauwwormen dan dit vind je niet. Dit zijn de Canadese Dauwwormen – langer dan zijn Nederlandse equivalent en levendiger. Ook blijven ze onder water zeer lang goed. Gekoeld geleverd❄️✅!

Dauwpieren bewaren

De Canadese Dauwpieren leveren we gekoeld. Wanneer je ze binnenkrijgt kun je ze met gemak nog een lange tijd bewaren in de koelkast op een temperatuur tussen de 3 en 8 graden celsius. Het is aan te raden het af en toe heel even te laten luchten. Wanneer het je voorkeur heeft iets te voeren – denkende aan groente, fruit, koffieprut of een stukje papier, gras, bladeren of wormenmeel – doe een mini-klein beetje, om rotting te voorkomen en waarden van de grond intact te laten.

Dauwpieren kopen

Dauwpieren kopen, ook wel de dauwwormen genoemd, doe je bij Tom-Cat.nl. De Meervalspecialist voor de BeNeLux. Bestel je voor 16.00? Dan worden ze morgen geleverd aan huis! Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in de winkel - deze is geopend op de normale openingstijden. De Dauwpieren zijn altijd op voorraad.

Vissen op meerval met Dauwwormen

Vissen op meerval met Dauwwormen is en blijft een geliefde tactiek. De meerval zal een grote tros dauwwormen moeilijk kunnen weerstaan in combinatie met een goede teaser . Of natuurlijk bij het afspannen, met twee goed volle haken met een onderwaterdobber. Denk er hier om dat ze vooral volume opmerken en zien, dus dat twee haken met wat afstand tussen elkaar echt goed vol moeten zitten voor een perfecte aaspresentatie.

Canadian Night Crawlers - De allerbeste Canadese Dauwpieren

De allergrootste en beste kwaliteit Canadian Night Crawlers vind je bij Tom-Cat.nl. Dit zijn de grootste en sterkste ''aardwormen'' die er op de markt zijn. Pure kwaliteit - lang levendig onderwater. Ze worden gekoeld geleverd. Zijn ze geleverd? Koelende elementen meteen verwijderen en volgens normale voorschriften de Night Crawlers bewaren.  

Merken

Menu