1. Home
  2. /
  3. Meerval-aas
  4. /
  5. Levend aas
  6. /
  7. Dauwwormen
  8. /
  9. Canadese dauwwormen 100st

Canadese dauwwormen 100st

22,83
Morgen bezorgd

10 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

Dit zijn de allerbeste dauwwormen (Lumbricus Terrestris) voor de meerval visserij. De wormen zijn uitzonderlijk lang, levendig en zeer actief, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor meervallen. Door hun robuuste formaat en energieke beweging trekken ze snel de aandacht van zelfs de grootste meervallen. Nederlandse Dauwpieren worden niet zo groot als deze Canadese Dauwpieren, ook wel als Canadian Nightcrawlers bekend – perfect dus. Ze worden gekoeld geleverd. Check ook de foto’s van het formaat.

Deze verpakking bevat 100 van de allergrootste dauwpieren.
Lengte 10-25 cm
De allerbeste wormen voor het vissen op meerval
Deze Canadese Dauwpieren zijn veel langer dan de Nederlandse variant en ook nog eens een stuk levendiger. Nergens krijg je de wormen verser – we halen ze zelf op vanaf de kwekerij, waardoor ze alle tussenstappen met verzendingen niet hebben. Dit maakt het onweerstaanbaar voor de meerval, ook over een langere tijdsspanne. Dus ze leven lang onder water!

Bekijk het product verder voor het bewaaradvies.
De Canadese Dauwpieren leveren we gekoeld. Wanneer je ze binnenkrijgt kun je ze met gemak nog een lange tijd bewaren in de koelkast op een temperatuur tussen de 3 en 8 graden celsius. Het is aan te raden het af en toe heel even te laten luchten. Wanneer het je voorkeur heeft iets te voeren – denkende aan groente, fruit, koffieprut of een stukje papier, gras, bladeren of wormenmeel – doe een mini-klein beetje, om rotting te voorkomen en waarden van de grond intact te laten. De pieren komen in speciale grond namelijk.

Het is sterk aan te raden om niet alle dauwpieren in één keer mee te nemen, slechts de hoeveelheid die je verwacht te gebruiken. Dit om verspilling tegen te gaan. Wanneer ze namelijk uit de koeling gaan, weer zeer actief worden en je ze vervolgens terugzet in de koeling gaat dit vaak mis. Die verschillen in temperatuur zijn simpelweg té groot.

En denk er om: zorg dat ze er niet uit kunnen kruipen, zo bespaar je de lieve vrede thuis en alle straffen die volgen wanneer het misgaat 😉

Dauwwormen of Dauwpieren online bestellen?
Ga je een trip maken om de meerval van uw leven te vangen? Koop de Dauwwormen simpel online bij ons, ze worden thuis netjes bezorgd. Zo zijn ze altijd vers!

Wij leveren met deze dauwpieren unieke en uitzonderlijke kwaliteit, dat vind je nergens anders.

LET OP:

We leveren de wormen zo vers als maar mogelijk is. Dat lukt in 99% van de gevallen. We merken echter en krijgen dit ook bevestigd, dat de verzenddiensten de weekend leveringen niet kunnen garanderen. Daarom vragen we jullie de wormen vroegtijdig te bestellen. We willen na donderdag 16.00 niet meer versturen omdat de risico’s te groot zijn. Wil je toch een weekend levering, dan zijn de risico’s daar ook naar. Bestel dus wormen TOT en MET donderdag 16.00 – dan krijg je ze vrijdag nog geleverd en kun je het weekend vissen.

Heb je grote aantallen dauwpieren nodig? Dan is het het makkelijkste deze vroegtijdig te bestellen / hierover contact met ons op te nemen. Zo zorgen we samen voor de meest verse pieren. Stel je hebt er 1000 nodig, dan kunnen we elkaar ook even tegemoet rijden. Dat idee!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! We adviseren u graag. Neem dan even contact met ons op

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Canadese dauwwormen 100st” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu