Canadese dauwwormen

3,49

33 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aantal Korting
1 - 7 0%
8 - 20 18%
21 + 39%

De beste dauwwormen voor de meerval visserij. Lange levendige dauwwormen en zeer actief. Met een flinke tros canadese dauwpieren wordt het onweerstaanbaar voor de meerval. Nederlandse Dauwpieren worden vaak niet zo groot als deze Canadese Dauwpieren – perfect dus. Ze worden gekoeld geleverd.

1 stuk voor € 3.49
8 stuks voor € 22.99    (17,7% korting!)
21 stuks voor € 44.99  (38,6% korting!)

1 Stuk bevat 12 Dauwpieren (handige verpakkingen om mee te nemen).
Beste wormen voor het vissen op meerval
De canadese Dauwpieren of Dauwwormen zijn de beste wormen voor het vissen op meerval. Ze zijn veel langer dan de nederlandse variant en ook nog eens een stuk levendiger. Dit maakt het onweerstaanbaar voor de meerval, ook over een langere tijdsspanne. Dus ze leven lang onder water!
Dauwwormen / Dauwpieren bewaren
De Canadese Dauwpieren leveren we gekoeld. Wanneer je ze binnenkrijgt kun je ze met gemak nog een lange tijd bewaren in de koelkast op een temperatuur tussen de 3 en 8 graden celsius. Het is aan te raden het af en toe heel even te laten luchten. Wanneer het je voorkeur heeft iets te voeren – denkende aan groente, fruit, koffieprut of een stukje papier, gras, bladeren of wormenmeel – doe een mini-klein beetje, om rotting en waarden van de grond intact te laten.

Het is sterk aan te raden om niet alle dauwpieren in één keer mee te nemen, maar in de gedoseerde bakjes zoals wij die leveren. Dit om verspilling tegen te gaan. Wanneer ze namelijk uit de koeling gaan, weer zeer actief worden en je ze vervolgens terugzet in de koeling gaat dit vaak mis. Die verschillen zijn simpelweg té groot.

En denk er om: zorg dat ze er niet uit kunnen kruipen, zo bespaar je de lieve vrede thuis en alle straffen die volgen wanneer het misgaat 😉
Dauwwormen of Dauwpieren online bestellen?
Ga je een trip maken om de meerval van uw leven te vangen? Koop de Dauwwormen simpel online bij ons, ze worden thuis netjes bezorgd. Zo zijn ze altijd vers!

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! We adviseren u graag, alles voor een perfecte beleving van het meervalvissen. Neem dan even contact met ons op.

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu