Dendrobena wormen

1,99
Morgen bezorgd

10 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

Dendrobena’s, ook wel springers genoemd zijn naast de dauwwormen de perfecte verleiding voor de meerval. Deze wormen zijn nog levendiger (daarom ook spring-wormen genoemd) en langer houdbaar / onderwater.

1 stuk voor € 1,99   
8 stuks voor € 14,00    (12,6% korting!)
21 stuks voor € 29,40  (29,65% korting!)

1 Stuk bevat 15 Dendrobena’s / Springwormen (handige verpakkingen om mee te nemen).

Dendrobena’s of Springwormen bestellen bij Tom-Cat.nl
Deze Dendrobena’s zijn rood/grijze/blauwe sterke wormen die ook onderwater lang in leven blijven en ontzettend beweeglijk zijn. Daarom bij uitstek geschikt voor het meervalvissen, en natuurlijk alle andere vormen van visserij. Het wordt ook wel de Europese nachtcrawler genoemd – een welbekende voedselbron voor onze grote vrienden en vriendinnen: de meerval. 
Dendrobena’s of springwormen bewaren
Doordat deze wormen zo sterk zijn, zijn ze ook zeer goed houdbaar. Ze zijn in de verpakking waarin ze geleverd worden zo 3 weken houdbaar in de koelkast. Zorg ervoor dat de temperatuur rond de 8-10 graden celsius ligt. Koop je grote hoeveelheden? Bewaar ze in een platte kweekbak of iets dergelijks. Je kunt ze eventueel bijvoeren met ca. 50 gr wormenmeel per KG wormen. 

Het belangrijkste bij de wormen is dat de pH-waarde van de grond tussen de 5,5 en 6,5 is en dat deze grond dus wel maandelijks ververst wordt. 
Hoeveel Dendrobena’s of springwormen heb ik nodig?
Ga je naar de waterkant? Neem mee zoveel je nodig hebt – zorg voor een geleidelijke temperatuurovergang van koelkast naar de waterkant. Temperatuurschommelingen vinden wormen niet prettig! Houdt ze dan ook uit de zon, temperaturen boven de 25 graden celsius zijn dodelijk voor de wormen!

LET OP:

We leveren de wormen zo vers als maar mogelijk is. Dat lukt it 99% vd gevallen. We merken echter en krijgen dit ook bevestigd, dat de verzenddiensten de weekendleveringen niet kunnen garanderen. Daarom vragen we jullie de wormen vroegtijdig te bestellen, we willen na donderdag 16.00 niet meer versturen omdat de risico’s te groot zijn. Wil je toch een weekend levering, dan zijn de risico’s daar ook naar. Bestel dus wormen TOT en MET donderdag 16.00 – dan krijg je ze vrijdag nog geleverd en kun je het weekend vissen ?

6 beoordelingen voor Dendrobena wormen

 1. Lukasz (geverifieerde eigenaar)

  Positief.

 2. Pascal Ghys (geverifieerde eigenaar)

  Zeer mooi pieren ?

 3. Miklos Somodi (geverifieerde eigenaar)

  Top producten

 4. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Levendige wormen, minder dan verwacht

 5. Aad Vrolijk (geverifieerde eigenaar)

  Wormen waren en zijn in goede conditie.

 6. Jos Markvoort (geverifieerde eigenaar)

  Van een goede kwaliteit wormen en blijft ook goed zitten aan de haak

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu