Pellets

De beste amino halibut pellets voor het vissen op meerval. Evenals alle pellet sauces, pellet hookbaits en pellet sauce. Dit zijn de grootste en vetste pellets voor het meervalvissen! Door het grote formaat van 28mm is overmatige consumptie door witvis lastiger. Perfect voor de meerval dus, met wel iets witvis op de voerspot.

Hier vind je alles op het gebied van aas wanneer je met pellets op meerval gaat vissen. Alleen de allerbeste kwaliteit met de beste vangkansen. Combineer pellets, hookbaits, pop-ups en sauce voor de beste vangsten.

Logo Altech Coppens

Altech Coppens Halibut pellets voor het meervalvissen

Altech Coppens, in de wandelgangen vaan Coppens Pellets genoemd, levert al jaar en dag hoge kwaliteit meervalpellets. Bij Coppens worden de pellets voor industriële schaal ontwikkeld. Gefocust op bijvoorbeeld snelle groei. Hierdoor is de samenstelling van deze pellets lekker vet. Door deze vettigheid geeft het een geweldig geurspoor af. Zo kan de meerval de pellets en dus je aas makkelijk vinden! De pellets zijn ook weer in de juiste diameters hier te verkrijgen, 0,28mm. Deze pellets zijn dusdanig gebalanceerd dat ze ook lang hard blijven onderwater. Dus na inworp kun je deze ook geruime tijd te water laten, zonder je aas te hoeven te controleren. Perfect om het water rustig te houden. Gedurende deze lange tijd geven deze Halibut pellets de geurstoffen af en behoudt de pellet de gewenste attractie voor de meerval!

Pellet Sauce

Om je pellets extra aantrekkelijk te maken, hebben we hier de allerbeste pellet sauce van MadCat. Deze pellet saus kun je door de pellets heen mixxen en dus bij het voeren inzetten. Je kunt ook de hookbaits en de rij met pellets aan je hair hierin soaken. Daarmee creëer je een enorme hoeveelheid extra aantrekkingskracht. Deze pellet sauce is in verschillende smaken te verkrijgen. Mix & match met je pellet en je favoriete stekken.

Pellet Paste

Om nog verder te gaan in de optimale attractie voor meerval, is hier de Pellet Paste te verkrijgen! Hiermee kun je langdurig nog meer geur en smaakstoffen afgeven. Perfect te combineren met de MadCat pellet paste rig. Je kunt deze pasta om je pellets heen plekken, maar ook om een haakdeel of op de speciale pellet paste rig. Hiermee haal je het maximale uit je vistijd!

Samenstelling van de beste Meerval Pellets

bestandsdelen: 47% eiwit, 34% vismeel, 17% visolie, 16% sojameel, 13% tarwemeel, 12% tarwegluten, 6,8% aroma's, 1,2% cellulose Ingrediënten:
  • Vismeel
  • Visolie
  • Krillmeel van genetisch gemodificeerde sojabonen
  • Tarwemeel
  • Tarwegluten
  • Sojameel van genetisch gemodificeerde sojabonen

Merken

Menu