1. Home
  2. /
  3. Meerval beetmelders
  4. /
  5. Meervalpiepers

Meervalpiepers

Meerval piepers en beetmelders vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het beste en meest kwalitatieve assortiment beetmelders speciaal voor het vissen op meerval. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Meerval beetmelders voor het bootvissen

Ook voor het afspannen vanaf de boot heb je vaak beetmelders nodig - je wilt wel op tijd wakker zijn wanneer de aanbeet plaatsvindt. De beetmelders die geschikt zijn voor het vissen vanaf de boot op meerval kenmerken zich door de mogelijkheid om de hoek nauwkeuriger in te stellen en de deining door golfslag uit te sluiten. Deze beetmelders zijn veel dynamischer. Vaak hebben deze een boot of bank-modus. Voorbeeld hiervan zijn de nieuwste beetmelders van Black Cat.

Hoe werken beetmelders voor het meervalvissen?

De beetmelders voor het meervalvissen monteer je direct op de hengel. De beetmelders registreren de veranderende hellingshoek van de hengel (welke verticaal in de steun staat). Tevens zijn dit de snap-back melders of de terugslag alarmen. Dit in tegenstelling tot de beetmelders die voor het karpervissen gebruikt worden. Deze beetmelders registreren de lijnverplaatsing. Ga je met een vrijloopsysteem vissen op meerval? Door bijvoorbeeld Pellet montages te gebruiken? Dan kun je daarvoor je normale karperbeetmelders ook gewoon gebruiken. Als er vragen zijn omtrent de juiste beetmelders - neem even contact met ons op via het contactformulier! We helpen je snel.

Merken

Menu