1. Home
  2. /
  3. Meerval boten
  4. /
  5. Buitenboord motoren
  6. /
  7. Elektrische motoren
  8. /
  9. RHINO BLX 110 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

RHINO BLX 110 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

787,68
Morgen bezorgd

1 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

RHINO BLX 110 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR
TECHNISCHE SPECIFICATIES: Gewicht 14 kilo, 24 volt borstelloze motor, onderhoudsvrij, zoutwaterbestendig, 2400 kilo maximaal bootgewicht, stuwkracht 110lbs bij 1560 watt maximaal.
FUNCTIES: Traploze snelheidsregeling, sportmodus voor kortstondige krachttoename, traploos instelbare asdompeldiepte.
VEILIG, CONVENIENT EN EENVOUDIG: opklapbaar met één druk op de knop, propellerdompeldiepte in het water en stuurdruk zijn traploos instelbaar
IDEAAL GEBRUIK: Krachtige motor voor zeilboten, opblaasbare boten, kano’s en vissersboten.

Krachtige elektrische buitenboordmotor met 110 lb stuwkracht bij 24 V spanning. Max 1150W. Technische kenmerken als de BLX70. Onderhoudsvrij ontwerp, aangezien er geen koolborstels als pick-up worden gebruikt. Geschikt voor gebruik in zout water. Traploze snelheidsregeling. De helmstok is uitschuifbaar, de schacht is van roestvrij staal. Hij kan worden opgeklapt door middel van een drukschakelaar. De diepte van de onderdompeling van de schroef in het water en de stuurdruk zijn traploos instelbaar. Borstelloze motor: Onderhoudsvrije motor dankzij borstelloze aandrijftechnologie. Hoge prestaties, zeer efficiënt. NIB Power Magneten: Neodymium supermagneet voor meer kracht en effectiviteit. Auto Elektronische Bescherming: Elektronische beschermingsfunctie in geval van overvoltage, kortsluiting of overbelasting. Compatibel met lithiumbatterijen: Geschikt voor lithiumbatterijen. Zeilboot toepasbaar: Motor kan ideaal gebruikt worden als slack shifter. Sport Mode: kortstondige verhoging van het vermogen boven het maximum met een druk op de knop. USB Power Out: USB-aansluiting voor het opladen van lampen en smartphones. Info Display: Statusinformatie kan op het display worden opgeroepen. Uitstekende service: Uitstekende reparatie en onderdelen service. Saltgard: Extra bescherming voor gebruik in zout water. Roestvrij stalen as: Roestvrij stalen as. Quick Adjust System: Motor trim aanpassingen met een druk op een knop.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “RHINO BLX 110 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu