1. Home
  2. /
  3. Meerval boten
  4. /
  5. Buitenboord motoren
  6. /
  7. Elektrische motoren
  8. /
  9. RHINO BLX 70 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

RHINO BLX 70 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

439,94
Morgen bezorgd

1 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

RHINO BLX 70 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR
TECHNISCHE SPECIFICATIES: Gewicht 12 kilo, 12 volt borstelloze motor, onderhoudsvrij, zoutwater bestendig, 2200 kilo maximaal bootgewicht, stuwkracht 70lbs bij 780 watt maximaal.
FUNCTIES: Traploze snelheidsregeling, sportmodus voor kortstondige krachttoename, traploos instelbare asdompeldiepte.
VEILIG, CONVENIENT EN EENVOUDIG: opklapbaar met één druk op de knop, propellerdompeldiepte in het water en stuurdruk zijn traploos instelbaar
IDEAAL GEBRUIK: Op zeilboten, rubberboten, kano’s en vissersboten

Krachtige elektrische buitenboordmotor met 70lb stuwkracht bij 12V spanning, ca. 780W vermogen. Gelijk aan ongeveer 2 pk. Onderhoudsvrij ontwerp, aangezien er geen koolborstels als verbruikers worden gebruikt. Geschikt voor gebruik in zout water. Een zogenaamde S-modus (geactiveerd via een Sport Mode-knop) brengt de motor direct op maximaal vermogen, anders maakt het Vario Speed-principe een traploze snelheidsregeling mogelijk, zowel vooruit als achteruit. Het display toont het laadniveau van de batterij tijdens de werking. De motor heeft ook een USB-aansluiting voor het opladen van telefoons of lampen. De helmstok is uitschuifbaar, de schacht is van roestvrij staal. Hij kan met een hefboom omhoog worden gebracht, de dompeldiepte van de schroef in het water en de stuurdruk zijn traploos instelbaar. De non-plus-ultra voor de veeleisende bootvisser. Borstelloze motor: Onderhoudsvrije motor dankzij borstelloze aandrijftechnologie. Hoge prestaties, zeer efficiënt. NIB Power Magneten: Neodymium supermagneet voor meer kracht en effectiviteit. Auto Elektronische Bescherming: Elektronische beschermingsfunctie in geval van overvoltage, kortsluiting of overbelasting. Compatibel met lithiumbatterijen: Geschikt voor lithiumbatterijen. Zeilboot toepasbaar: Motor kan ideaal gebruikt worden als slack shifter. Sport Mode: kortstondige verhoging van het vermogen boven het maximum met een druk op de knop. USB Power Out: USB-aansluiting voor het opladen van lampen en smartphones. Info Display: Statusinformatie kan op het display worden opgeroepen. Uitstekende service: Uitstekende reparatie en onderdelen service. Saltgard: Extra bescherming voor gebruik in zout water. Roestvrij stalen as: Roestvrij stalen as. Quick Adjust System: Motor trim aanpassingen met een druk op een knop.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “RHINO BLX 70 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu