1. Home
  2. /
  3. Meerval boten
  4. /
  5. Buitenboord motoren
  6. /
  7. Elektrische motoren
  8. /
  9. RHINO VX 34 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

RHINO VX 34 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR

299,99
Levertijd is 5-10 werkdagen

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

RHINO VX 34 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR
TECHNISCHE GEGEVENS: Gewicht 6,7 kilo, 12 volt, 79 centimeter schachtlengte, roestvrijstalen schacht, maximaal 1100 kilo bootgewicht, stuwkrachtlijn 34lbs bij maximaal 380 watt.
FUNCTIES: Telescopische dissel met vijf versnellingen vooruit en twee achteruit, traploos instelbare asdompeldiepte.
VEILIG, CONVENIENT EN EENVOUDIG: opklapbaar met een druk op de knop, propellerdompeldiepte in het water en stuurdruk zijn traploos instelbaar
IDEAAL GEBRUIK: Op belly boten, opblaasbare boten, kano’s, roeiboten en vissersboten.

Sterk, sterker, Rhino VX! Wij presenteren een van de krachtigste elektrische buitenboordmotoren op de markt. De Rhino VX heeft een geoptimaliseerd stroomverbruik, wat een langere werking garandeert met dezelfde batterijcapaciteit. De motor wordt geschakeld en gestuurd via de telescopische dissel met 5 versnellingen vooruit en twee achteruit. Hij kan met een druk op de knop worden opgeklapt, en de diepte van de schroef in het water en de stuurdruk zijn traploos instelbaar. Met laadcontrole display! Over het geheel genomen is de Rhino VX uitzonderlijk gemakkelijk, comfortabel en veilig in het gebruik. Deze elektrische buitenboordmotor is een betrouwbare partner voor duizenden bootvissers. – Met display voor laadcontrole – Met stalen as – Extreem laag stroomverbruik Geborstelde motor: Betrouwbare en beproefde technologie met hoogwaardige koolborstels. Compatibel met lithiumbatterijen: Geschikt voor lithiumbatterijen. Info Display: Statusinformatie kan via het display worden opgevraagd. Uitstekende service: Uitstekende reparatie en onderdelen service. Roestvrij stalen as: Roestvrij stalen as. Quick Adjust System: Motor trim aanpassingen met een druk op een knop.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “RHINO VX 34 ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu