1. Home
  2. /
  3. Meerval boten
  4. /
  5. Rubberboten

Rubberboten

De beste rubberboten voor het (meerval) vissen vind je bij Tom-Cat.nl. Een goede betrouwbare en bovenal dus robuuste rubber boot is voor het vissen op meerval essentieel. Zowel voor het afspannen, als wanneer je bijvoorbeeld net iets groter wil dan een bellyboat met verticalen. Een stukje zekerheid is dan ook gewenst, een haak of dreg moet niet zomaar dwars door het materiaal gaan.

Zeck rubberboten

Bij Tom-Cat.nl vind je alle Zeck rubberboten. Als grootste meervalspeciaalzaak kunnen de beste rubberboten voor het vissen op meerval natuurlijk niet ontbreken. De kwaliteit van Zeck boten zijn subliem - ze worden doorontwikkeld voor het effectieve gebruik waarbij veiligheid altijd wordt meegenomen. De rubberboten zijn goed te gebruiken voor wanneer je alleen het water op gaat, of wanneer je naar een stek gaat verplaatsen om bijvoorbeeld af te spannen. Alle boten zijn dusdanig ontwikkeld dat capaciteit optimaal benut kan worden.

Uitvaarboot of Schlauchboot bij het meervalvissen

Bij het statisch vissen op meerval is het nodig om de lijnen uit te varen. Daar heb je een schlauchboot of een uitvaarboot voor nodig. Bij Tom-Cat.nl hebben we de allerbeste uitvaarboten die ook gebruikt kunnen worden voor het verticalen. Super veilig. Een foutje met een dreg zit in een klein hoekje bij het meervallen. De boten hebben meerdere luchtkamers. Qua bodem kun je ook losse aluminium bodems aanschaffen voor als de  luchtbodems toch niet naar wens zijn!

Rubber visboten

Wanneer een aluminium of stalen of trailerboot te duur is of niet past bij de visserij, dan is de rubber visboot een perfecte oplossing. De rubberboten die je hier vindt zijn allemaal makkelijk op te blazen en leeg te laten lopen. Perfect voor het vervoeren! Zo hoef je niet altijd maar te traileren. De rubber visboten zijn multifunctioneel. Ga er mee verticalen, touren of gebruik het voor uitvaren. Heerlijk om mee te driften! Elektrische motoren voor rubberboten en boten vind je hier.

Merken

Menu