1. Home
  2. /
  3. Meerval-dobbers
  4. /
  5. Onderwater dobbers

Onderwater dobbers

Meerval onderwater dobbers vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben de beste kwaliteit en de meeste onderwater dobbers in ons assortiment. Goede kwalitatieve onderwater dobbers zijn onmisbaar voor een goede aaspresentatie voor de meerval. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

SUBFLOAT
SUBFLOAT
2,995,99
Zaterdag bezorgd

Onderwaterdobbers voor het vissen met steen & breeklijn montages

Hier vind je alle mogelijke onderwaterdobbers voor het vissen met steenmontages en breeklijnen. Met deze dobbers presenteer je het aas op de gewenste diepte, onder water - in de stroming. Hier vind je dan ook alle gewichten en soorten. Door het vissen met onderwaterdobbers voorkom je dat kreeften, krabben en bodemvreters je aas wegnemen. Tevens voorkomt het dat je aas stil komt te liggen, op de bodem. Terwijl meerval het liefst tegen de stroming in het aas boven de bodem pakt. Zo is het dus goed om voor jezelf een breed assortiment aan dobbers in je bezit te hebben, om zo goed af te kunnen stemmen op de situatie. Te groot of te klein kan een wezenlijk verschil maken in de vangsten.

Onderwaterdobbers mét ratels en propellor floats

Voor extra beweging en geluid onderwater hebben we alle soorten onderwaterdobbers met ratels en extra waterverplaatsende toevoegingen. Zo kun je het aas voor de meerval optimaal presenteren.

EVA Subfloats

Hier vind je alle EVA subfloats om extra drijfvermogen te genereren op je aaspresentaties. Bijvoorbeeld om je onderlijn op een bepaald punt iets hoger te krijgen, of wat extra drijfkracht direct boven een aasvis. Op zoek naar wormen-pop up clips? Deze vind je hier: Wormen Pop-ups

Merken

Menu