1. Home
  2. /
  3. Meerval-dobbers
  4. /
  5. Onderwater dobbers

Onderwater dobbers

Meerval onderwater dobbers vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben de beste kwaliteit en de meeste onderwater dobbers in ons assortiment. Goede kwalitatieve onderwater dobbers zijn onmisbaar voor een goede aaspresentatie voor de meerval. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Onderwaterdobbers voor het vissen met steen & breeklijn montages

Hier vind je alle mogelijke onderwaterdobbers voor het vissen met steenmontages en breeklijnen. Met deze dobbers presenteer je het aas op de gewenste diepte, onder water - in de stroming. Hier vind je dan ook alle gewichten en soorten.

Onderwaterdobbers mét ratels en propellor floats

Voor extra beweging en geluid onderwater hebben we alle soorten onderwaterdobbers met ratels en extra waterverplaatsende toevoegingen. Zo kun je het aas voor de meerval optimaal presenteren.

EVA Subfloats

Hier vind je alle EVA subfloats om extra drijfvermogen te genereren op je aaspresentaties. Bijvoorbeeld om je onderlijn op een bepaald punt iets hoger te krijgen, of wat extra drijfkracht direct boven een aasvis.Op zoek naar wormen-pop up clips? Deze vind je hier: Wormen Pop-ups

Merken

Menu