1. Home
  2. /
  3. Meerval-dobbers
  4. /
  5. Oppervlaktedobbers

Oppervlaktedobbers

Meervaldobbers bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het beste assortiment van oppervlakte dobbers voor de meerval visserij. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Oppervlaktedobbers voor het afspannen op meerval

Ga je afspannen op meerval? Dan zijn de dobbers die je hier vindt datgene wat je nodig hebt. We hebben alle dobbers geschikt voor het afspannen altijd zo veel mogelijk op voorraad!In combinatie met de outriggers kun je perfect afspannen onder te takken of op een boei. Vergeet de breekstaafjes niet!

Grote float dobbers

De grotere float dobbers met hoger drijfvermogen en ingebouwde rattle's om ook op de bijhengels goede beetindicatie te hebben maar tegelijkertijd ook een attractief vermogen. Niks is mooiers dan een dobber onder zien gaan wanneer een dikke meerval bijt! Deze grotere floats zijn handig om de aasvissen of trossen dauwpieren goed in je zicht te houden.

Dobbers met ratels

Een goed zichtbare dobber met ratels voor de betere drifts vind je hier. Nét dat kleine beetje extra lawaai op het oppervlakte kan het verschil maken.

Merken

Menu