1. Home
  2. /
  3. Meervalhengels

Meervalhengels

De beste meervalhengels bestel je eenvoudig online bij Tom-Cat.nl. Wil je eerst weten welke meerval-hengel geschikt is voor de manier waarop je meerval gaat vissen? Wij hebben het beste kwalitatieve assortiment meervalhengels. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! Meervalhengels zijn een belangrijke keuze in de manier waarop je meerval bevist. Ga je voor:

Meerval spinhengels
Meerval Boot en verticaalhengels
Meerval Afstandshengels (voor het afspannen)
Meerval reishengels
Meerval inline hengels
Accessoires

Meerval spinhengels

Hengels voor het actief vissen op meerval - dus het met kunstaas vissen op meerval. Tom-Cat.nl biedt het grootste assoritment aan kunstaas meervalhengels. Voor het spinvissen op meerval heb je een meerval hengel met body nodig. Er wordt vaak vanaf de kant geworpen. Dan moet je wel in staat zijn de meerval te kunnen stoppen! Spinhengels worden in meerdere lengtes met verschillende eigenschappen geleverd. Bekijk hier alle meerval hengels voor het actief vissen met kunstaas.

Meerval boot en verticaalhengels

Hengels voor het vissen op meerval vanuit de boot, vaak ook de verticaalhengels genoemd. Met het verticalen wordt bedoeld: het letterlijk verticaal naar beneden vissen. Daarbij gebruik makend van de snelheid van de drift vanaf je bootje of belly-boat. Een steeds populairder wordende methode. Hier vind je de perfecte verticaalhengels voor meervalvissen!

Meerval Afstandshengels (voor het afspannen)

Meerval afstandshengels worden gebruikt voor het afspannen vanaf de kant of de boot. Een veelgebruikte techniek om grote meerval te verleiden. Veel gebruikte technieken om af te spannen waarvoor de afstandshengels gebruikt worden zijn: het vissen met onderwaterdobbers, het vissen met boeien systemen en het afspannen naar aas plekken. Dit zijn robuuste hengels met een krachtige body. Bekijk alle hengels voor het afspannen hier. 

Black Cat meervalhengels

Alle Black Cat meervalhengels vind je bij Tom-Cat.nl. Black cat hengels zijn behoorlijk iconisch; ze hebben voor alle vormen van het meervalvissen een geschikte serie voor elke meervalvisser. Ook voor elke portomonee, dus zowel dure als goedkope meervalhengels. Om het te leren en gevoel te krijgen bij de manier van vissen op meerval. Black Cat biedt hengels voor zowel het afspannen, spinnen en verticalen op meerval.

Welke hengel voor het vissen op meerval?

Voor het vissen op meerval heb je een geschikte hengel nodig, specifiek voor het meervalvissen. Dit vanwege de kracht van de meerval en de manier hoe je er op vist. Ga je afspannen? Dat is dus het vanaf de kant of vanaf een boot - op grotere afstanden je aas aanbieden. Dan zul je een blank nodig hebben met een krachtige body. Dit is ook afhankelijk van het water waar je op vist. Belangrijk: Als er maar genoeg spanning op gezet kan worden! Ga je verticalen op meerval vanuit de boot, dan zul je de kortere hengels nodig hebben. Boothengels of verticaal hengels dus. Deze zijn een stuk korter, zodat je ze ook goed kunt hanteren binnen kleine beweegruimten. Zoals het geval is bij het vissen vanaf de bellyboat. Of vanaf de visboot of rubberen visboot. Voor het spinvissen op meerval is een meerval spinhengel nodig. Hier zijn de blank (stopkracht), lengte en werpgewicht belangrijke factoren. Bekijk de uitgebreide informatie op het meerval spinhengel overzicht. Hier staat alles wat belangrijk is.

Meerval Hengel + molen kopen

Welke meervalhengel + molen je moet kopen is dus afhankelijk van de manier waarop je op meerval gaat vissen. We hebben complete sets voor het starten met meervalvissen, inclusief alle kennis. Hiervoor kun je direct contact opnemen met ons. Vaak is het dan nuttig om het in de winkel te laten zien, zodat je het ook allemaal kunt voelen. Zo wordt het ook tastbaar welke meervalhengel en molen je koopt.

Merken

Menu