1. Home
  2. /
  3. Meervalhengels

Meervalhengels

De beste meervalhengels bestel je eenvoudig online bij Tom-Cat.nl. Wil je eerst weten welke meerval-hengel geschikt is voor de manier waarop je meerval gaat vissen? Wij hebben het beste kwalitatieve assortiment meervalhengels. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! Meervalhengels zijn een belangrijke keuze in de manier waarop je meerval bevist. Ga je voor:

Meerval spinhengels
Meerval Boot en verticaalhengels
Meerval Afstandshengels (voor het afspannen)
Meerval reishengels
Meerval inline hengels
Accessoires

Meerval spinhengels

Hengels voor het actief vissen op meerval - dus het met kunstaas vissen op meerval. Tom-Cat.nl biedt het grootste assoritment aan kunstaas meervalhengels. Voor het spinvissen op meerval heb je een meerval hengel met body nodig. Er wordt vaak vanaf de kant geworpen. Dan moet je wel in staat zijn de meerval te kunnen stoppen! Spinhengels worden in meerdere lengtes met verschillende eigenschappen geleverd. Bekijk hier alle meerval hengels voor het actief vissen met kunstaas.

Meerval boot en verticaalhengels

Hengels voor het vissen op meerval vanuit de boot, vaak ook de verticaalhengels genoemd. Met het verticalen wordt bedoeld: het letterlijk verticaal naar beneden vissen. Daarbij gebruik makend van de snelheid van de drift vanaf je bootje of belly-boat. Een steeds populairder wordende methode. Hier vind je de perfecte verticaalhengels voor meervalvissen!

Meerval Afstandshengels (voor het afspannen)

Meerval afstandshengels worden gebruikt voor het afspannen vanaf de kant of de boot. Een veelgebruikte techniek om grote meerval te verleiden. Veel gebruikte technieken om af te spannen waarvoor de afstandshengels gebruikt worden zijn: het vissen met onderwaterdobbers, het vissen met boeien systemen en het afspannen naar aas plekken. Dit zijn robuuste hengels met een krachtige body. Bekijk alle hengels voor het afspannen hier. 
Menu