1. Home
  2. /
  3. Meervalhengels
  4. /
  5. Meerval boot-verticaalhengels

Meerval boot-verticaalhengels

Het verticalen op meerval wordt steeds populairder en er worden schitterende vangsten mee behaald. Het verticalen is dan ook een techniek die bij uitstek wordt toegepast vanuit de bellyboot of visboot. Het is enorm actief, je kunt er veel water mee beslaan qua gebied. Bij Tom-Cat.nl vind je de kwalitatief beste verticaalhengels voor het meervalvissen. Ook vind je hier een kwalitatief assortiment aan boothengels.

Geloof ons, er is niets mooier dan wanneer je aasvis aan de Fireball montage ineens uit het niets wordt gegrepen. Met deze manier van vissen worden vooral de passieve meervallen tot bijten verleid door de aasvis plotseling “voor hun bek” te presenteren waardoor de meerval agressief zal reageren.

Maar ook het vissen vanuit de boot met een dobber is zekers zo spectaculair. Het blijft iets moois van het vissen: turen naar een dobber, wachtend op actie op een aasplek. Of de boothengel drift met een fireball montage mee. Ook hier weer ongekend veel mogelijkheden met de meerval boothengel.

Merken

Menu