1. Home
  2. /
  3. Meerval lijn
  4. /
  5. Meerval hoofdlijnen

Meerval hoofdlijnen

Meerval hoofdlijnen bestel je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben de beste en meest kwalitatieve hoofdlijnen van alle merken. Daarnaast hebben wij een unieke opspoelservice. Geen overbodige lijn kopen of halve klosjes overhouden. Betaal per meter die je nodig hebt. Jij stuurt jouw molen naar ons op met het retourlabel, wij spoelen de nieuwe lijn op de molen en sturen hem weer naar jouw terug. Een complete ontzorg service.

  1. Bestel je lijn per meter > Je ontvangt een verzendlabel van ons om je Spoel / Reel naar ons op te sturen;
  2. Wij spoelen de lijn op met onze professionele machine > Wij sturen het opgespoeld weer naar je op;
  3. Achter de meerval aan!

Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Black Cat meerval hoofdlijn

Black cat is al sinds jaar en dag betrokken bij de meervalvisserij. De kennis van meervallijnen is dan ook groot - met deze top-producten van Black Cat zit je dan ook altijd goed. Mooi te herkennen aan de praktisch altijd gele kleur. Black Cat heeft de Zeus Line en de S-line als paradepaartjes. Deze kun je per meter aanschaffen, via de opspoelservice. Of per klos - ook handig als reserve wanneer je op visvakantie bent. Black Cat S-line beschikbaar in 0,38mm, 0,42mm, 0,45mm en 0,55mm. De Black Cat Zeus Line is beschikbaar in 0,45mm en 0,60mm.

MADCAT hoofdlijnen voor het meervalvissen

De MADCAT hoofdlijnen voor de meervalvisserij zijn gekenmerkt door de mooie groene kleur. Ook wel de high visibility lijnen genoemd. Waar ook andere merken nog verder in gaan. MadCat is al jaren actief binnen het vissen op meerval en is dan ook een van de meestverkochte merken. Al de MadCat lijnen kenmerken zich dat ze veelal 8-braid zijn, super slijtvast, dun, zacht en sterk met een goede zichtbaarheid. Helemaal handig in veel gevallen. De lijnen van MadCat zijn in klosjes en per meter te bestellen via de opspoelservice! De MadCat Distance 8 braid is beschikbaar in 32kg, 45,3kg, 52,2kg, 62,2kg. Zo is er van MadCat ook de 8 braid Hi Vis lijn - lijn. Dit is bijna fluorescerend geel.    

Merken

Menu