1. Home
  2. /
  3. Meerval lijn
  4. /
  5. Meerval hoofdlijnen
  6. /
  7. Black cat 0.45mm Zeus Line G2 L400m 46kg Geel

Black cat 0.45mm Zeus Line G2 L400m 46kg Geel

67,83
Morgen bezorgd

2 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

Te splicen, uit 8 fibers opgebouwde, ronde, uiterst duurzame, gevlochten hoofdlijn voor alle aspecten van de moderne meervalvisserij. De populaire Zeus Line is zijn tweede generatie ingegaan en met enorme verbeteringen. De vlechtftechniek met acht fibers is extreem duurzaam en neemt geen water op. De nieuwe Zeus Line G 2 heeft splicebare eigenschappen en kan snel en betrouwbaar worden verbonden met leadermaterialen of direct met de leader worden gespliced. Een andere hoogwaardige eigenschap van Zeus Line G2 is dat het nooit de kleur verliest. Veel gevlochten lijnen kunnen zelfs na kort gebruik volledig vervagen. Dat zal je met deze lijn nooit meer overkomen. Door de gele kleur is de lijn zeer gemakkelijk te herkennen in het donker of bij slecht zicht. De diameters van Zeus Line G2 geven de echte sterkte aan.

100% schuurbestendig en hoge trekkracht: De Zeus Line G2 is 8-voudig gevlochten en extreem schuurbestendig. De aangegeven diameters zijn zeer nauwkeurig.
Splicebaar met hoge knoopsterkte: Zeus Line G2 is een splicebare lijn en kan snel en betrouwbaar met een leader worden verbonden.
Goed zichtbaar: De gele kleur van de Zeus Line G2 biedt de visser een goed zichtbare lijn bij het spannen boven het wateroppervlak.
Bestand tegen vervaging en goed zichtbaar: Zeus Line G2 gevlochten lijn verliest nooit zijn kleur. De kleurintensiteit blijft zeer lang behouden.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Black cat 0.45mm Zeus Line G2 L400m 46kg Geel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu