1. Home
  2. /
  3. Meerval lijn
  4. /
  5. Kant & klaar onderlijnen

Kant & klaar onderlijnen

Kwalitatieve kant & klare onderlijnen voor het vissen op meerval vind je online bij Tom-Cat.nl. Bespaar tijd in de voorbereiding en gebruik kant & klare onderlijnen voor het meerval vissen. Ook wanneer je nog niet vaak op meerval gevist hebt is het leerzaam gebruik te maken van kant en klare onderlijnen, zodat je de opbouw / bevestigingen leert kennen zonder dat je het risico loopt op missers! Wij hebben de beste kant & klare onderlijnen. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Meerval onderlijn doodaas

Hier vind je de beste kant en klare onderlijnen voor het vissen met doodaas op meerval. De juiste onderlijn is belangrijk, dit in verband met de aaspresentatie aan de meerval - dat deze geen argwaan krijgt maar juist getriggerd wordt aan te vallen!

Pellet onderlijn meerval

Het meest uitgebreide assortiment aan pellet onderlijnen kun je hier vinden. Het vissen op meerval met pellets is relatief nieuw in Nederland, het komt over uit de warmere oorden. Met een goede hoeveelheid pellets op de rig verleid je de meerval! Vanuit het karpervissen een veelgebruikte methode voor grote successen. 

Merken

Filters
Menu