1. Home
  2. /
  3. Meerval lijn
  4. /
  5. Kant & klaar onderlijnen

Kant & klaar onderlijnen

Kwalitatieve kant & klare onderlijnen voor het vissen op meerval vind je online bij Tom-Cat.nl. Bespaar tijd in de voorbereiding en gebruik kant & klare onderlijnen voor het meerval vissen. Ook wanneer je nog niet vaak op meerval gevist hebt is het leerzaam gebruik te maken van kant en klare onderlijnen, zodat je de opbouw / bevestigingen leert kennen zonder dat je het risico loopt op missers! Wij hebben de beste kant & klare onderlijnen. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Meerval onderlijn doodaas

Hier vind je de beste kant en klare onderlijnen voor het vissen met doodaas op meerval. De juiste onderlijn is belangrijk, dit in verband met de aaspresentatie aan de meerval - dat deze geen argwaan krijgt maar juist getriggerd wordt aan te vallen!

Pellet onderlijn meerval

Het meest uitgebreide assortiment aan pellet onderlijnen kun je hier vinden. Het vissen op meerval met pellets is relatief nieuw in Nederland, het komt over uit de warmere oorden. Met een goede hoeveelheid pellets op de rig verleid je de meerval! Vanuit het karpervissen een veelgebruikte methode voor grote successen.

Kant en klare wormen onderlijn meerval

Ben je op zoek naar een ready to go wormen onderlijn voor het meervallen? Hier vind je ze allemaal, van alle merken. Voor het boeivissen, freestylen tot en met kant en klare wormen rigs met onderwaterdobbers. Zo kun je op elk water uit de voeten met gebruiksklare onderlijnen. Alleen nog even aas er aan! Kan niet misgaan.

Kant en klare doodaas onderlijn meerval

Voor het vissen met doodaas kan het super handig zijn om kant en klare onderlijnen te gebruiken. Bij Tom-Cat hebben we alleen de daadwerkelijk converterende onderlijnen, zodat je ook met doodaas in elk water de juiste presentatie kunt maken zonder onzeker te zijn over je eigen knoopkunsten of montages. Wel zo makkelijk! Kom je er niet uit? Neem even contact op!  

Merken

Menu