Leaders

De beste en meest kwalitatieve meerval leaders vind je online bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het beste en meest uitgebreide assortiment aan leaders voor het vissen op meerval. De leaders zijn een van de belangrijkste componenten. Hiermee knoop je de onderlijnen voor je PR’s. Door de enorme stevigheid en flexibiliteit beidt het eindeloos veel mogelijkheden om zo de perfecte montage te creëren. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! Bekijk hier de mono-leaders. 

Weedy Leaders

Weedy Leaders van Black-Cat vind je hier! De sensatie onder de meerval leaders. Om ook de meest argwanende meervallen te kunnen verleiden tot een aanbeet. Deze weedy leaders zijn te verkrijgen in 70k en 100kg - om de grootste meervallen te kunnen landen!

Snag Leaders kopen

Snag leaders koop je bij Tom-Cat.nl. Alle Snag Leaders van alle merken voor het vissen op meerval. Snag Leaders gebruik je wanneer je op water met veel obstakels vist. Met voldoende lengte aan voorslag tussen je hoofdlijn en onderlijn voorkom je een lijnbreuk in je hoofdlijn door schuren over bijvoorbeeld mosselbanken, langs keien die onderwater liggen of balken en andere obstakels die je niet op het eerste gezicht ziet. Hoe bevestig je snag leader tussen je hoofdlijn en onderlijn montage? Een van de meest gebruikte knopen is de dubbele grinner knoop. Een van de knopen die je zelfs bij de allergrootste meervallen niet in de steek zal laten!

De allerbeste voorslag voor het meervalvissen

Voorslag heb je nodig om te voorkomen dat je je vissen verliest op obstakels en scherpe mosselbedden. Dit is voor jezelf vervelend, maar ook voor de meerval. Het is ontzettend naar om meervallen met andere haken in de bek te vangen. Wees daarom goed voorbereid en gebruik voorslag als de situatie er om vraagt!  

Merken

Menu