mono

De beste mono leaders voor het vissen op meerval vind je bij Tom-Cat.nl. Wij hebben het meest kwalitatieve assortiment aan mono leaders. Mono of Monofilament leaders zijn extreem sterk en schuurbestendig. Bovendien zijn deze leaders praktisch onzichtbaar onderwater. Het perfecte materiaal, te combineren met Leaders & Voorslag.  Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog verstuurd als je voor 16.00 bestelt!

Mono lijn voor het vissen op meerval

Voor het vissen op meerval middels bijvoorbeeld het afspannen is mono een veelgebruikt materiaal. Dit omdat het dus super schuurbestendig is. Een ander groot voordeel is de stijfheid. In tegenstelling tot de gevlochten leaders, welke veel voor het verticalen gebruikt wordt. Met de stijfheid kunnen montage's voor het afspannen aantrekkelijker gemaakt worden op het gebied van de juiste aaspresentatie. Ook wanneer er wat minder stroming staat!

Dikke mono - Ultra Soft

Hier vind je alle dikke mono voor het vissen op meerval. Dit wordt ook veel gebruikt voor het roofvissen. Dit dan natuurlijk: Ultra Soft! Zo kun je ook nog gemakkelijk knopen.

Merken

Menu