1. Home
  2. /
  3. Meerval lood
  4. /
  5. Loodkoppen

Loodkoppen

De zwaardere Loodkoppen en jig-heads voor het vissen op meerval vind je bij Tom-Cat.nl online. Deze loodkoppen en jig-heads zorgen voor de beste aaspresentatie bij de meerval. Wij hebben het beste assortiment van meerval loodkoppen. Ben je op zoek naar cat-balls? Die vind je hier! Fire-balls vind je hier. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Jig heads en Screw-in Jig heads

Hier vind je de perfecte Jig heads en screw-in jig heads om zo je beste aaspresentaties te maken voor de meerval. Dit zijn unieke handgemaakte items, allen met felle kleuren om het maximale uit het kleurenprisma te halen onderwater. Door de kleuren aan te passen aan de omstandigheden ben je met deze Jig heads en screw-ins altijd goed voorbereid.

Loodkoppen en jig heads voor pelagic shads

Deze loodkoppen en jig heads en screw in jig heads zijn perfect om te gebruiken voor het maken van pelagic shads. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van duurzame shads!

Zwaardere gewichten loodkoppen en jigheads

Om pelagisch achter de allergrootsten (maar ook de kleinere natuurlijk) aan te gaan kan het in veel situaties nuttig zijn om juiste zwaardere loodkoppen te gebruiken zodat je loodkop en shad goed kunt positioneren boven de meerval. Soms heb je maar een klein moment om een poging te wagen de vis te verleiden tot een aanbeet. Met de nodige stroming op veel wateren zul je merken dat het prettig is om wat meer gewicht te gebruiken.

SPRO Norway Expedition Screw in Head's

Ontdek de befaamde SPRO Norway Expedition Screw-in-Heads bij Tom-Cat.nl. Als toonaangevende meervalshop bieden wij een uitgebreide selectie van deze ultra-hoogwaardige loodkoppen. Speciaal ontworpen voor de uitdagende wateren van Noorwegen, leveren de SPRO Norway Expedition Screw-in-Heads ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid op. Met hun innovatieve schroef-in-koppen zorgen ze voor maximale stabiliteit en controle, juist in snelstromend water. Bij uitstek geschikt voor de meervalvisserij. Bij Tom-Cat.nl vind je de gehele range aan SPRO Norway Expedition Screw-in-Heads.

Merken

Menu