1. Home
  2. /
  3. Molens & reels
  4. /
  5. Meerval molens

Meerval molens

Meerval molens zijn een belangrijke keus voor de manier waarop je gaat vissen op de meerval. De as moet enorm sterk zijn, de lijncapaciteit moet aansluiten bij de manier waarop je gaat vissen en de slip moet ruim voldoende kracht hebben om een meerval te kunnen stoppen. Daarbij is de inhaalsnelheid belangrijk, ook weer om de controle te houden in alle situaties. Een goede molen gaat je enorm veel meer plezier geven en is altijd al z’n centen waard. Anders zou je deze hier niet vinden! Tom-Cat.nl biedt het meest kwalitatieve assortiment meerval molens aan. Allen bewezen succesvol. ✅ Only quality products & Service. ✅ scherpe prijzen ✅ vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Fin Nor offshore molens

De Fin Nor offshore molens zijn iconisch voor de meervalvisserij, met name voor het afspannen. Deze molens (met name de Fin Nor Offshore 8500, Fin Nor Offshore 9500 en Fin Nor Offshore 10500) zijn zo ongelofelijk robuust en betrouwbaar. Met enorme lijncapaciteit. Helaas heeft Fin-Nor deze uit productie gehaald. Echter - Black-Cat is het slimste meervalmerk geweest. Iets wat veel mensen niet weten is dat de Black Cat Extreme FD 495  Eigenlijk de Fin Nor Offshore 9500 is! Alleen dus een laatste keer geproduceerd door Black-Cat. Wees er super snel bij, want dit is serieus een buitenkansje om de meest iconische Fin Nor molen voor de meervalvisserij binnen te halen!

Meerval molens voor het afspannen

Voor het afspannen is het belangrijk een geschikte molen te hebben welke voldoet aan de meest bizarre eisen. De meerval is belachelijk sterk. Daarnaast vis je vaak in wat ruigere omgevingen en wordt er dus enorm veel gevraagd van de molens. Een van de belangrijkste aspecten is de lijn-capaciteit. In Nederland kom je nog wel eens weg met ''maar 300m''. Echter, kom je in Frankrijk of Duitsland zul je merken dat er écht veel lijn op de spoel moet zitten voor het afspannen. Je zult veel grotere afstanden en diepten bevissen.

Meerval molens kopen voor het verticalen

Ga je verticalen op meerval en ben je op zoek naar een geschikte molen? Dan kun je af met minder lijn-capaciteit. Zo kom je meteen op de wat kleinere modellen uit. Daar zijn Black-Cat, Uni-Cat en MADCAT met de Dam Quick series sterk in vertegenwoordigd! Alle molens die je vind bij Tom-Cat.nl staan voor kwaliteit. Elke keus is goed! Alle meervalmolens hier voldoen aan de eisen om de grootste meerval te landen.

Meerval molens voor het spinvissen op Meerval

Voor het spinnen op meerval zul je ook veel werpen. Een wat lichter gewicht is dus prettig! De lijncapaciteit is iets om in ogenschouw te nemen in combinatie met de lijndikte welke je gaat gebruiken. De werpeigenschappen moeten zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd worden! Alle molens voor het spinnen op Meerval hier voldoen aan de eisen en zijn enorm betrouwbaar.      

Merken

Menu