1. Home
  2. /
  3. Molens & reels
  4. /
  5. Meerval reels

Meerval reels

De allerbeste Meerval reels – de werkpaarden onder de reels voor het vissen op meerval vind je online bij Tom-Cat.nl. De reels is samen met de hengel en lijn het belangrijkste wanneer je achter de enorme meervallen aangaat. Alle reels die je hier vindt zijn speciaal voor het vissen op meerval. Getest door meervalvissers – pure kwaliteit en met gemak te gebruiken bij 2m+ vissen! Alle reels die je hier vindt zijn enorm robuust. Wij hebben het meest kwalitatieve assortiment meerval reels. Only quality products ✅  Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Black Cat Reels kopen

Alle Black Cat reels die er zijn - vind je bij Tom-cat.nl. Wij hebben alles in het assortiment en vaak direct leverbaar! Black Cat reels zijn de reels die tot de beste reels beschikbaar horen voor de meervalvisserij. Puur ontwikkeld voor het verticalen, spinnen en afspannen op meerval. Bij Tom-Cat.nl hebben we perfect contact met de producent van deze molens. Dit biedt alle voordelen voor jou als gebruiker! Heb je tips, is er iets? Dan schakelen wij snel en persoonlijk met jou. Heb je de lijn - opspoelservice al gezien? Je krijgt je Black Cat Reel opgespoeld in huis - dat scheelt weer!

Zeck Reels kopen

Zeck Reels behoren net als de Black Cat Reels tot de top van het segment reels voor het vissen op meerval. De reels zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op meerval. De Zeck HR 20 Reel is bijvoorbeeld revolutionair - een reel die onder de hengel hangt. Enorme inhaalsnelheid, lijncapaciteit en power. Maar dan onder de hengel. De voordelen van een reel, op de gebruikelijke plek van de molen. Zo is de Zeck VR5 weer perfect voor het verticalen. Iets kleiner, maar zelfde technologie en techniek als de HR 20.  

Merken

Menu