1. Home
  2. /
  3. Product merken
  4. /
  5. Black Cat

Black Cat

Black Cat is een van de voorlopers op het gebied van producten voor het vissen op meerval. “De allerbeste producten voor het vissen op meerval komen van Black Cat”. Bij het vissen op meerval is het van groot belang dat je als visser de beste materialen tot je beschikking hebt om ook de allergrootsten te landen. De kwaliteit van het materiaal is van groot belang. Black Cat biedt voor alle uitdagingen qua terrein, water en weersomstandigheden het beste. Heeft een ander merk zoals Zeck, Uni-Cat of MadCat een beter idee? Dan ontwikkelen ze die producten weer door. Zodat ze nóg beter zijn.

De toekomst van het meervalvissen: Black-Cat fishing!

Stefan Seuß is een van de grotere breinen hierachter. Continu aan de waterkant of op het water te vinden om de producten écht tot het uiterste te testen. Met het uiterste bedoelen we dan omstandigheden maar ook de meest extreme vissen. Want als er iemand is die vele 2m+ meervallen van 100+ kg landt – dan is hij dat wel.

Black Cat

Black Cat is een merk van Zebco Europe. Dit is dan ook een van de meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen. Rhino is hier ook een merk van – met de beste motoren voor visboten in de markt.

Al met al is Black Cat een van de meest vertrouwde merken binnen de meervalvisserij. Waar wij als Tom-Cat.nl ook volledig achter staan. Ook op het gebied van service.

Black Cat Ghost Gripper Haak DG
12,9914,99
Morgen bezorgd

Merken

Menu