Nieuws

Meerval Mania 2022

Geen reacties

Meerval Mania is terug in 2022! Na een succesvolle Meerval Mania in 2019 is het tijd voor de volgende editie. Groter en informatiever dan ooit, op een plek waar alle vissers, meervalvissers en meervalvissers in spé bij elkaar kunnen komen. Heb jij ook maar een beetje interesse in de meerval? Kom dan naar Meerval Mania 2022 op 4 juni vanaf 11.00 bij recreatiepark de Scherpenhof.

Locatie meerval mania 2022 - de Scherpenhof Terwolde

Adres: De Scherpenhof
Bandijk 60
7396 NC Terwolde

Het grootste meerval evenement – Gratis toegang!

In samenwerking met Hengelsportfederatie Midden Nederland en Sportvisserij Oost-Nederland organiseren we het allergrootste evenement voor meervalvissers. Het evenement zal zoals gezegd plaatsvinden op recreatiepark de Scherpenhof bij Terwolde. Dit park voldoet aan alle eisen en heeft zelfs meer dan gehoopt! Van grote vijver, aangesloten aan de Ijssel, liggend aan de Ijssel, directe haven & trailer helling tot aan mooie ruimtes voor alle lezingen. En natuurlijk een juist café waar lekker nagepraat en verhalen kunnen worden verteld.

Aftermovie meerval mania voorgaande editie (2019)

In 2019 werd Meerval Mania voor het laatst gehouden – ondanks het onwijs slechte weer een geweldig succes – zoveel kennis, kunde en geïnteresseerden bij elkaar. Bekijk hier de aftermovie van 2019:

Meerval demonstraties

Tijdens Meerval Mania 2022 zullen er voor alle facetten van het vissen op meerval demonstraties zijn. De exacte invulling van demonstraties volgen snel! Heb je wensen? Laat het alvast weten op het Facebook Evenement. 

Bellyboat demonstraties

Wil jij weten hoe het is om met een belly-boat het water op te gaan? Dit is je kans! Zo kun je praktisch alle bellyboats testen. Ze liggen er klaar voor. Je wordt begeleid door zeer ervaren Bellyboaters!

Demonstraties afspannen op meerval

Afspannen op meerval. Het lijkt ingewikkeld. Ja, het is niet een gebruikelijke manier van vissen. Na deze demonstraties wordt het je duidelijke en kun je los!

Leren omgaan met het kwakhout – DE KWAKBAK!

De kwakbak zal aanwezig zijn voor natte handen! Wil jij de beste clonk produceren? Laat het zien in de kwakbak. Ervaren meervalvissers zullen je laten zien hoe je omgaat met het beste kwakhout van Tom-Cat.nl 😉

Meerval markt & stands

Een totale meerval markt en stands van de bekende meerval merken zullen natuurlijk niet ontbreken. Alle materialen die je eventueel nodig zult hebben vind je hier! Denk hierbij aan de gerenommeerde merken als: Black Cat, MadCat, Zeck, Uni-Cat en natuurlijk ook Tom-Cat.nl. Zo zullen we de komende dagen nog veel meer stands toevoegen. Ook Float Plus zal aanwezig zijn – de allerbeste bellyboats! Zo kun je ook de nodige nieuwe productpresentaties verwachten. Dit wordt gaaf!

Workshops meervalvissen en Lezingen van bekende meervalvissers

Tijdens meerval mania 2022 zullen er door gerenommeerde meervalvissers lezingen en workshops gegeven worden waarin ze alle kennis en tips & tricks delen hoe jij gericht achter de meerval aan kunt. Met verhalen, anekdotes en vooral veel praktijkervaring nemen ze je mee in hoe je het vissen op meerval kunt beleven.

Spreker 1/3: Thomas Sintobin – alles over de meerval!

Thomas Sintobin op Meerval Mania 2022

Thomas Sintobin ving 15 jaar geleden zijn eerste meerval met een blokje kaas in de Waal. Drie jaar geleden ving hij een van de grootste meervallen vanuit de Bellyboat in NL. Je bent visser, of je bent het niet. Thomas vindt alle vormen van visserij geweldig. Van Zeelt tot GT’s en van African Cubera Snapper tot altijd weer Meerval. Hij gaat dan ook graag op avontuur! Door zijn enorme ervaring, kennis en avonturen zijn er weinig mensen die zoveel weten over de meerval. Thomas neemt jullie mee in de wereld van de mysterieuze meerval.

 

Meer leesvoer

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu