Het water op om meerval te vissen

Het water op voor het meervalvissen? In je bellyboat, of met de rubberboot – als hulp bij het afspannen?

Bij Tom-Cat.nl hebben we alles in de winkel en webshop om je comfortabel het water op te laten gaan. Ook bij het water op gaan geldt: het is belangrijk dat je met kwaliteitsmateriaal het water op gaat. Dit voor je eigen veiligheid; wanneer je een grotere meerval hebt is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je materiaal.

Op het water categorieën:

Bellyboats voor het meervalvissen

Dichter op het water kun je niet zitten dan met de bellyboat vissen op meerval. Een geweldige ervaring; je kunt niet beter ervaren hoe sterk de meerval is dan het op deze manier beleven. Zelf doen we dit ook graag; vanuit die ervaring nemen we ook alleen de geschikte belly boats voor het meervalvissen op in het assortiment. Voor de opbouw van de bellyboats hebben we ook de meest nuttige producten voor je geselecteerd. Een belangrijk aspect van het bellyboaten zijn je flippers.

Populaire producten

Kwakhout om te clonken

Kwakhout is onmisbaar bij het vissen vanaf het water. Of je nu op de bellyboat zit, of op de boot – je favoriete kwakhout zul je nodig hebben om de meerval te doen laten stijgen, of in ieder geval de interesse te wekken. Alle kwakhoutjes van merken als Black-Cat, Mad-Cat, Tom-Cat en Uni-Cat zijn van hoge kwaliteit. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar de handgemaakte eigen handgemaakte Tom-Cat.nl kwakhoutjes ;). Bekijk hier alle kwakhoutjes.

Relevante producten

Meerval rubberboten voor het meervalvissen

Alles voor de rubberboten die je moet kunnen vertrouwen tijdens het meervalvissen. We hebben een assortiment van boten van de bekende meerval merken, welke we zelf ook vertrouwen. Bij de rubberboten kan het handig zijn de bodem te vervangen voor bijvoorbeeld een aluminium bodem. Binnenkort komen hier ook de normale boten bij – to be continued!

Menu