1. Home
  2. /
  3. Over ons

Over ons

Wij zijn Tom-Cat.nl. Wij zijn dé meervalspecialist sinds 2016. Gevestigd in Dalfsen, dat is gelegen nabij Zwolle. De fysieke winkel bevindt zich in Dalfsen. Hier kun je alle producten dan ook bekijken en vasthouden – of langskomen voor meer informatie over het meervalvissen (of leren meervalvissen) en de spullen die er voor nodig zijn. De winkel is dan ook op normale openingstijden geopend.  

Wij leveren alleen producten voor het vissen op meerval waar we 100% achter staan. ‘’ONLY QUALITY PRODUCTS”.

Naast de kwaliteit staat Service hoog in het vaandel. Omdat de kwaliteit zo enorm belangrijk is met het meervalvissen willen we daar met kennis en service alles aan doen dit te ondersteunen. Meervalvissers optimaal bedienen heeft de prioriteit. 

Zo zijn we continu bezig om ook snel te leveren, met oog voor de natuur. Voor een meerval sessie is veel planning en voorbereiding nodig, denk aan tijdig dauwwormen en aasvissen te bestellen. Daarom nu ook: voor 09.00 besteld, vandaag in huis! 

De meerval is in opmars in ons land – een zegen voor de sportvisserij! Inmiddels zwemt de meerval volop in onze prachtige wateren; met name in de grote rivieren. Om deze prachtige en mysterieuze vis te bevissen zijn dan ook bijzondere methoden en materialen nodig. 

Bij Tom-Cat.nl helpen we graag op weg in het meervalvissen en voorzien we startende meerval vissers en meerval legendes van het eerste uur van de juiste meerval materialen. Maar ook voor de witvissers, karpverissers en snoek(baars) vissers die steeds vaker te maken krijgen met meerval als bijvangst. Tom-Cat.nl is opgericht door meervalvissers, voor meervalvissers. Met de focus op service, kwaliteit en kennisdeling en alles onder één dak. Dus van A-Z helpen wij jou als meervalvisser naar nieuwe PR’s! Dit alles is online mogelijk, maar ook in de winkel. Wel zo gezellig!

team-foto-tom-cat.nl

Volg ons op social media

Instagram
YouTube

Stuur ons een bericht/vraag

Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu