1. Home
  2. /
  3. Retouren

Retouren

Kan ik een product retourneren?
Uw bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Mocht er naar uw mening toch iets niet in orde zijn dan kunt u de artikelen naar ons retourneren. Let wel: heeft u online besteld en de order thuis laten afleveren? Of heeft u de order afgehaald? In beide gevallen bent u vrij om zelf te kiezen of u de order terug brengt naar onze winkel of dat u deze retour stuurt.

Retourzendingen
Wij accepteren alle retourneringen, binnen 14 dagen na ontvangst, in ongeschonden productstaat en in een zo oorspronkelijk mogelijke verpakking. Het opgeven van de reden van een retour binnen 14 dagen stellen wij zeer op prijs, maar is niet verplicht. De kosten van de retournering zijn voor eigen rekening, daarom raden wij aan om het pakket via DPD retour te sturen i.v.m. aanzienlijk lagere kosten.
Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd kunnen wij naar alle redelijkheid kosten in rekening brengen.
Heeft u nog vragen over retourneren? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Is er iets aan de hand met je bestelling? Neem dan alsjeblieft contact op met ons.

Verzendkosten

De verzendkosten in de BeNeLux bedragen €6,95. Daarbuiten werken we met een flatrate van €20-,. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Aansprakelijkheid
Wij Tom-Cat.nl, zijn aansprakelijk voor uw bestelling tot het moment dat u deze in ontvangst neemt en/of tekend voor ontvangst. Op het moment dat u de bestelling in ontvangst hebt genomen, vervalt vanaf onze kant alle aansprakelijkheid. Als u de bestelling retour wenst te sturen, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies van de bestelling (producten) tot het moment dat wij deze in ontvangst hebben genomen en/of getekend hebben voor ontvangst.

Retouradres

Tom-Cat.nl
T.a.v. Webshop [o.v.v. het ordernummer]
Prinsenstraat 30
7721 AJ  Dalfsen

Voeg bij de retour de volgende gegevens in en voeg deze bij je retournering, vraag wel naar een Track & Trace bewijs bij het retourneren.

  • Artikel(en):
  • Rekeningnummer:
  • Rekeninghouder:
  • Reden retour (niet verplicht):

 

Crediteren
Wij hanteren een crediteringstermijn van maximaal 14 dagen, die ingaat zodra u de artikelen retour zendt. De kosten van de retournering zijn voor uw eigen rekening.

Contact
Heeft u een vraag, klacht, opmerking of suggestie? Neem dan contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij eventueel het artikel- en/of ordernummer.

Menu