Tips & Tricks

Pelagische shad riggen met Shad Claw Rig

Geen reacties

Hier leer je hoe je gemakkelijk een pelagische shad voor het vissen op meerval knoopt met een Shad Claw, loodkop en shads. Dit is een super effectieve methode om je shads te knopen voor het vissen met enkele haken. Iets wat in veel gevallen uiterst succesvol kan zijn. De video toont de manier hoe je een pelagische shad met enkele haak kunt maken.

Pelagische shad voor meerval met een Shad Claw (enkele haak)

Wat een ontzettend effectieve en makkelijker manier is om een pelagische shad te riggen, is met een shad-claw (rig). Er zijn steeds meer voorstanders van het vissen met een enkele haak. De Shad Claw Rigs zijn hier uiterst geschikt voor om deze in te zetten. Het grote voordeel van dit systeem is dat de haak een maximaal haakvermogen heeft.  De Claw op de haak bevestig je maximaal gemakkelijk in de shad, zonder haakvermogen te verliezen.

Het riggen van een pelagische shad met een enkele haak

In deze video zie je precies hoe je een pelagische shad met een enkele haak knoopt. Je ziet op de thumbnail al een aantal mogelijkheden!

Vergeet niet te abonneren. Nieuwe tips & tricks volgen elkaar snel op. En leuke acties =) P.S. check de blooper op het einde ?

Leren te vissen op meerval met Tom-Cat. Als de grootste Meerval specialist van de BeNeLux voorzien we de meest bekende vissers van alle materialen. Deze vissers delen weer veel tips – die komen zo uiteindelijk, met goedkeuring – bij jullie terecht.

Ben je al geabonneerd? De volgende video’s zullen snel volgen! Bij Tom-Cat vind je de beste materialen + uitleg daarvan. Vanuit de theorie + de praktijk!

Hoe zien deze shad montages met enkele haak er uit?

Meerval-shads-met-enkele-haken-overzicht

De benodigdheden voor het riggen van de shads met een relatief lichte loodkoop:

 

Volg de instructies in de video om zo de montage van hiernaast na te maken!

Er zijn verschillende gewichten van de loodkoppen, haakmaten etc. beschikbaar.

Pelagische shad riggen met een dreg

De pelagische shad riggen met een dreg gaat nét wat anders. Daarvoor is een aparte video! Die vind je hier. Tevens kun je de hele shad customizen met toevoegingen om een meerval nét over de streep te trekken.

Over Tom-Cat Tutorials

Voor deze video’s en informatieve pagina’s gebruiken we wat wij de juiste materialen vinden – dus geen gesponsorde items of producten. We vertegenwoordigen als Tom-Cat.nl alle meerval merken, zodat we voor alle meervalvissers, ongeacht de merkenvoorkeur, er kunnen zijn en het beste kunnen bieden! Wij focussen op de beste producten voor het vissen op meerval.

Tight lines – Team Tom-Cat! ?

Meer leesvoer

Het knopen van een onderwaterdobber onderlijn voor het vissen op meerval

Lees meer

Fireball montages voor het meerval vissen

Lees meer

Alle informatie over het vissen met de verschillende onderwaterdobbers

Lees meer

Vast Loodsysteem voor het Meervalvissen

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu