Tips & Tricks

Steenmontage voor het vissen met onderwaterdobbers

Geen reacties

Het vissen op stromend water met onderwaterdobbers blijft een van de meest gebruikte methoden om vanaf de kant op meerval te vissen. Maar hoe zit dat nu precies met het gebruiken van een steen als loodgewicht? Hoe bind je die steen in en hoe bevestig je je onderlijn hierop?

In dit artikel nemen we je mee in hoe je gemakkelijk met een steenmontage kunt vissen. Dit artikel richt zich er op Bekijk vooral de video en abonneer je.

Steenmontage voor het meervalvissen met onderwaterdobbers

Het maken van een steenmontage is niet echt een gebruikelijke activiteit als je nog niet bekend bent met het vissen op meerval, logisch ook. Deze steenmontage is er voor om hengels zo strak mogelijk af te kunnen spannen en je onderlijn op de juiste plek te houden in de stroming. Het is dan ook niet gek om stenen of weight bags te gebruiken van meerdere kilo’s!

Video steenmontage voor het vissen met onderwaterdobbers

In deze video zie je precies hoe je de steenmontage knoopt. Je ziet op de thumbnail al de perfecte mogelijkheid om je montage onderwater in de stroming te presenteren aan onze geliefde sportvis: de meerval.

Vergeet niet te abonneren. Nieuwe tips & tricks volgen elkaar snel op.

Leren te vissen op meerval met Tom-Cat. Als de grootste Meerval specialist van de BeNeLux voorzien we de meest bekende vissers van alle materialen. Deze vissers delen weer veel tips – die komen zo uiteindelijk, met goedkeuring – bij jullie terecht.

Ben je al geabonneerd? De volgende video’s zullen snel volgen! Bij Tom-Cat vind je de beste materialen + uitleg daarvan. Vanuit de theorie + de praktijk!

Wat je nodig hebt voor de steenmontage

○ Breeklijntjes: Black Cat Breeklijntjes
○ Steentouw: Verschillende mogelijkheden
○ Bio-degradable zakken (1kg gewicht): Weight Bags van MadCat

Volg de instructies in de video om zo de montage van hiernaast na te maken!

En natuurlijk heb je een steen nodig, wanneer je dat voor handen hebt. We hebben zelf de voorkeur voor wat zwaardere gewichten, zodat je strak kunt afspannen. Je kunt dus ook kiezen voor het gebruiken van meerdere weight bags.

Over Tom-Cat Tutorials

Voor deze video’s en informatieve pagina’s gebruiken we wat wij de juiste materialen vinden – dus geen gesponsorde items of producten. We vertegenwoordigen als Tom-Cat.nl alle meerval merken, zodat we voor alle meervalvissers, ongeacht de merkenvoorkeur, er kunnen zijn en het beste kunnen bieden! Wij focussen op de beste producten voor het vissen op meerval.

Tight lines – Team Tom-Cat! ?

Meer leesvoer

Het knopen van kant en klare teasers + dubbele bloedknoop

Lees meer

Meerval onderlijn met spliceable leader

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu