Tips & Tricks

Tom-Cat Tutorials

Geen reacties

Leren meervalvissen begint bij Tom-Cat.nl!

Bij Tom-Cat willen we jou als visser op een verantwoordelijke manier leren te vissen op meerval. Daarom zijn we gestart met met ons Youtube kanaal! Zo kunnen we met elkaar verantwoord achter deze prachtige sportvis aan!

Video’s om mee te starten voor het vissen op meerval

Het beginnen met meervalvissen kan ontzettend lastig zijn. Waar moet je nu precies beginnen? Waar vind ik meerval? Welk materiaal heb ik daarvoor nodig? En – hoe knoop ik eigenlijk een onderlijn of rig ik een shad voor het meervallen? Of hoe werkt een steenmontage, waar moet ik deze naar uitvaren of gooien? Allemaal vragen die we in deze Tutorials Series meenemen!

Hier vind je de komende tijd allemaal tutorials & filmpjes die je hiermee helpen. Zo zullen de adventure video’s ook snel volgen. Want ja, we weten allemaal wat een bruut avontuur het meervalvissen kan zijn en dat de gekste dingen gebeuren.

Dit is de intro voor de tutorials! Wat vinden jullie er van? Laat het weten middels een comment! Heb je een idee over wat er gefilmd moet worden of heb je ergens vragen over? Laat het weten in de comments, nemen we dat mee!

Abonneer snel! Leuke acties zullen volgen en je ziet meteen de nieuwste video’s!

Beschikbare video’s van Tom-Cat Tutorials op Youtube

Hier de video’s welke al beschikbaar zijn op Youtube. Op Youtube (of hier, onder tips & tricks) vind je in de beschrijving ook weer een link naar het artikel met praktijkvoorbeelden.

De no-knot knoop

De uni-knoop

De ogenknoop

Disk Teaser Montage

De Clinchknoop

Het riggen van een pelagische meervalshad met ENKELE haak

 

Hier zullen we structureel de video’s toe gaan voegen beschikbaar maken vanaf deze pagina. Elke video krijgt een eigen omgeving met alle uitleg en welke materialen je waarom er het beste voor kunt gebruiken. Voor deze video’s gebruiken we wat wij de juiste materialen vinden – dus geen gesponsorde items of producten. We vertegenwoordigen als Tom-Cat.nl alle meerval merken, zodat we voor alle meervalvissers, ongeacht de merkenvoorkeur, er kunnen zijn en het beste kunnen bieden! Wij focussen op de beste producten voor het vissen op meerval.

Tight lines – Team Tom-Cat! ?

Meer leesvoer

Pop-up montage met wormen / bloedzuigers voor meerval op stilstaand water

Lees meer

Meerval onderlijn met spliceable leader

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu