Tips & Tricks

Zeck Disk Teaser en Clonk montage

Geen reacties

In dit artikel en in deze video leggen we uit hoe je gemakkelijk met een paar materialen een Zeck Disk Teaser montage kunt maken. En deze vervolgens ook gemakkelijk kunt switchen naar een clonk-lead montage. Een zeer effectieve rig voor het verticaal vissen op meerval!

De Zeck Disk Teaser montageZeck Disk Teaser montage uitgelegd

De Disk Teaser montage is een van de beste montages voor het verticaal vissen op meerval. Dit is een montage die ook in de gesloten tijd gebruikt kan worden! Hier kun je ook inline spongelead op plaatsen en clonkleads.

De disk Teaser is zo effectief doordat je deze gemakkelijk en snel boven de meerval kunt laten zakken. Vervolgens, bij het  naar boven bewegen ontstaat er door de rubberen rand een sterke drukgolf. Welke de meerval nog meer triggert. De dreg en de enkele haak zijn natuurlijk al volledig gevuld met dikke dauwpieren.

De Zeck Disk teaser is een beetje het zelfde idee als de Silent Teaser van Mad-Cat. Echter gemakkelijker in gebruik. Deze montage wordt veel gebruikt bij het verticalen, het vissen met kwakhout op meerval. Daarbij wordt de meerval gelokt middels het klonken. Waar je bij veel montages ziet dat er geen gebruik gemaakt wordt van een knabbelhaakje, doen wij dat graag wel. Daar vangen we toch erg veel op!

Het Maken van een (Zeck)Disk Teaser montage

In onderstaande video wordt van A-Z uitgelegd hoe je een Zeck Disk Teaser montage maakt en hoe je daar vervolgens een ander inline lood op kunt zetten. Of hoe je dus de verschillende gewichten kunt plaatsen op je montage.

Abonneer snel! Leuke acties zullen volgen en je ziet meteen de nieuwste video’s!

Leren te vissen op meerval. Dat doe je bij Tom-Cat! Daarom zijn we gestart met ons eigen Youtube-kanaal.

Ben je al geabonneerd? De volgende video’s zullen snel volgen! Bij Tom-Cat vind je de beste materialen + uitleg daarvan. Vanuit de theorie + de praktijk!

Hoe ziet deze montage er uit in de praktijk?

Zeck Disk Teaser uitgelegd

Voor het maken van de Zeck disk teaser montage is het volgende nodig:

Volg de instructies in de video om zo de montage van hiernaast na te maken! Dan switch je gemakkelijk van teaser of lood.

Over Tom-Cat Tutorials

Voor deze video’s en informatieve pagina’s gebruiken we wat wij de juiste materialen vinden – dus geen gesponsorde items of producten. We vertegenwoordigen als Tom-Cat.nl alle meerval merken, zodat we voor alle meervalvissers, ongeacht de merkenvoorkeur, er kunnen zijn en het beste kunnen bieden! Wij focussen op de beste producten voor het vissen op meerval.

Tight lines – Team Tom-Cat! ?

Meer leesvoer

Fireball montages voor het meerval vissen

Lees meer

Het freestyle afspannen met outriggers op meerval

Lees meer

Meerval onderlijn met spliceable leader

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
You need to agree with the terms to proceed

Menu