Bellyboat motoren

Hoge kwaliteit bellyboat motoren vind je ons assortiment bij Tom-Cat.nl. Wij hebben de beste bellyboats motoren. Geschikt voor de meerval visserij. Vanuit de bellyboats vissen op de meerval. Of gebruik de bellyboat voor het plaatsen van het aas bij het vissen vanaf de kant. Only quality products. Tegen scherpe prijzen, vandaag nog geleverd als je voor 09.00 bestelt! 

Float plus bellyboat motoren

De float plus bellyboat motoren zijn speciaal ontwikkeld voor onder de bellyboat. Je leest het goed: ''ONDER'' de bellyboat. Het allereerste aandrijf systeem voor onder de bellyboat. Daarmee is je bellyboot nog veel wendbaarder. Plus de motor is extreem zuinig. Het systeem is super licht, ca. 3kg en heeft een mount welke op elke bellyboat geplaatst kan worden. Dit is alleen nodig als de bellyboat nog niet Float Plus Ready is. Met een super handige draadloze waterdichte afstandsbediening met een full colour LCD scherm kun je 20 uur varen op de snelheid waarmee je verticaal vist.

Traploze overbrengingen en draadloze bediening

Veel motoren die we voeren zijn voorzien van traploze overbrengingen en draadloze bedieningen. Hiermee merk je dus niet dat je versnelt, dan gaat dat soepel. Wanneer een motor niet traploos is komt daar een schok in als je versnelt of vertraagt bijvoorbeeld. De draadloze bediening is handig zodat je makkelijk de bediening in handen kunt nemen in the heat of the moment.

Aandrijving door bellyboat motoren

De meeste aandrijving van bellyboat motoren gebeuren op basis van 12 volt. Dat is de standaard waar de meeste bellyboat accu's die we voeren bij Tom-Cat.nl ook direct geschikt voor zijn.    

Merken

Menu