1. Home
  2. /
  3. Meerval-aas
  4. /
  5. Kunstaas
  6. /
  7. Pikecraft Quik Release Pin BIG Double Arrow

Pikecraft Quik Release Pin BIG Double Arrow

4,44
Morgen bezorgd

44 op voorraad

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

Ontdek de Pikecraft Quik Release Pin BIG Double Arrow, de verbeterde versie van de Pin BIG met dubbele pijlbevestiging voor een nog stevigere grip in je shad.

Eindelijk kun je met één pinnetje je dreggen vastklikken op je shads! Dé uitvinding voor het pelagisch vissen. Weg met magneetjes – deze subtiele kunststof quick release pins met dubbele pijlen houden je dreg super stevig vast, zonder dat de meerval het verschil merkt!

Bij een aanbeet schiet je dreg super gemakkelijk los, waardoor je optimaal inhaakvermogen hebt van de drie haakpunten zonder toevoegingen aan je shad. Je drukt het pinnetje op de gewenste plek in je shad, waarna je je dreg super gemakkelijk kunt vastklikken. Wil je zeker zijn dat je double arrow er nooit uit schiet? Voeg een druppel softbaitlijm toe!

De pin is super flexibel, ook op het gedeelte waar je de dreg vastklikt, waardoor deze niet snel kapot gaat. Dit komt doordat het is gemaakt van vezelversterkt kunststofcompound, wat ideaal is! Het is stevig genoeg om de dreg erop te klikken, zonder dat je shad iets van zijn originele actie of uitstraling verliest.

*Die Pikecraft Quick Release Pin BIG Double Arrow is een Efttex 2023 winnaar*

De Pikecraft Quik Release Pin BIG Double Arrow past op alle dreggen die wij verkopen. Deze BIG uitvoeringen maken het ook mogelijk om dreggen te bevestigen bij gebruik van bijvoorbeeld Swivel Stinger Rigs!

Productspecificaties:

4 stuks per verpakking
Vezelversterkt kunststof
Gepatenteerd bij DPMA
Gemaakt in Duitsland

Gebruiksmodel beschermd en geregistreerd bij het Duitse Octrooibureau

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “Pikecraft Quik Release Pin BIG Double Arrow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu