1. Home
  2. /
  3. Meervalhengels
  4. /
  5. Meerval afstandshengels
  6. /
  7. WFT Big Cat Bank Cat 3.00m, 200-1000g

WFT Big Cat Bank Cat 3.00m, 200-1000g

59,99
Morgen bezorgd

Uitverkocht

Klantbeoordeling 5/5
Gratis ruilen binnen 30 dagen
2 jaar garantie
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis binnen NL

De nieuwe WFT BIG CAT-SERIE voldoet aan alle eisen van de moderne meervalvisserij. Onbegrensde robuustheid, hengelblanks met de legendarische WFT NEVER CRACK power en absoluut onbreekbaar ondanks het hoge HIGH CARBON carbon fiber gehalte. Zelfs als de stress de eisen van de daadwerkelijke visserij al lang achter zich heeft gelaten. Dit omvat ruw neerleggen en extreme buigbochten, die onder de zwaarste omstandigheden onvermijdelijk zijn, vooral bij het vissen vanaf een boot. Bij het vissen op onze grootste zoetwatervis kan het in de war raken…
Voorzien van originele WFT LTC ringen, die zich al 20 jaar hebben bewezen in de zwaarste toepassingen. De ondergewikkelde ringbindingen zijn gemaakt met extra sterke draad, die ook de mogelijkheid heeft om meer epoxy vast te houden. Ze zijn dus nog robuuster.
De nieuwe, extra sterke WFT NYLON/ABS-schroefmolenhouders houden elke molen absoluut stevig vast en kunnen ook in volledig vuile toestand eenvoudig weer worden losgemaakt. De ergonomisch perfect gevormde handgrepen van hardschuimrubber zijn gemakkelijk schoon te maken. De met rubber beklede Phillips-einddop is zowel blessurebestendig als praktisch.
Alle hengels van de WFT BIG CAT-serie hebben het extra grote WFT NEVER CRACK-haakoog. Door het unieke robuuste ontwerp kan de gehele WFT BIG CAT-serie worden gebruikt voor alle soorten vissen op grote vissen. U heeft de keuze uit 9 modellen. De WFT BIG CAT BANK is de perfecte meervalhengel voor het vissen vanaf de oever. Het hoge aandeel koolstofvezel zorgt voor lange hengels die altijd handig en controleerbaar blijven. Indien nodig kunnen gewichten van 1000 g en meer boven het hoofd worden uitgeworpen zonder risico op breuk.
De WFT NEVER CRACK-technologie in combinatie met de sterkste WFT LTC-ringen vormen een onverslaanbare combinatie van robuustheid en bruikbaarheid.

Beoordelingen

There are no reviews yet

Wees de eerste om “WFT Big Cat Bank Cat 3.00m, 200-1000g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten

Meer van dit merk

Menu